Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Δραματικό βίντεο από το εσωτερικό του «Norman Atlantic»

Τις δραματικές στιγμές που ζουν οι επιβαίνοντες στο φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic» καταγράφουν τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από ελληνικά και ιταλικά ΜΜΕ.

Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, τα ελικόπτερα διασώζουν οικογένειες με μικρά παιδιά από το κατάστρωμα του «Norman Atlantic», ενώ οι φωνές των ανθρώπων που αγωνιούν να απομακρυνθούν από την πύρνη κόλαση, «πνίγονται» από τους ήχους των ελικοπτέρων.
Η τουρκική τηλεόραση, παράλληλα, μετέδωσε βίντεο από τη μετάδοση της Rai, ενώ στην πλειονότητά τους, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναμεταδίδουν τις δραματικές προσπάθειες διάσωσης με τα ελικότερα Super Puma και Sikorsky, που απομακρύνουν τους επιβαίνοντες δύο-δύο ή και έξι-έξι, ανάλογα με τις συνθήκες.
Σύμφωνα με αποκλειστικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Il Fatto Quotidiano στην επίσημη ιστοσελίδα της, καταγράφονται σκηνές από το εσωτερικό του πλοίου, το οποίο φλέγεται.
Την ίδια στιγμή, επιβάτες φορώντας σωσίβια αναμένουν τους διασώστες, ενώ καταγράφουν τις δραματικές στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger