Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

GREXIT κι ο κ…λος τους να φέξει

zeroΦίλε Πιτσιρίκο, έχουν ξεσκιστεί τα παλιοτόμαρα τα τελευταία 24ωρα να τρομοκρατούν τον κόσμο. Τέτοια γιουσουφάκια των ξένων κατακτητών της πατρίδας είχε να δει η Ελλάδα από τις κυβερνήσεις των Γερμανοτσολιάδων – πατεράδων και παππούδων των σημερινών διοικητών της χώρας.
Πρώτα, ο κλεφταράς ο Γιούνκερ εξέφρασε την υποστήριξη του στον Δήμα.
Μετά, ήρθε η σειρά του επιτρόπου Μοσχοβισί – πρώην υπουργός οικονομικών του Ολαντρέου (ξέρετε εκείνου που θα σκότωνε τον δράκο που ακούει στο όνομα Μέρκελ και θα έσωζε τους Έλληνες)- που έφτασε σήμερα στην Αθήνα για να φιληθεί στο στόμα με τους ΣαμαροΒενιζέλους.
Σιγοντάρουν οι αφεντάδες στο θρίλερ του πιθανού Grexit και στην προσπάθεια τρομοκράτησης των ραγιάδων από τους ντόπιους επιστάτες. Κι αφού τους τρομοκρατήσουν τον Δεκέμβρη θα τους περάσουν από τον Προκρούστη του bail in.
Αν λοιπόν τους τρομοκρατήσουν ξανά με το GREXIT, τότε τους αξίζουν το bail in, οι μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις και όλες οι πληγές του Φαραώ.
Θα μου πείτε βέβαια, αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα ανοίξουν οι θύρες του Παραδείσου; Όχι βέβαια! Εμπρός της γης οι κολασμένοι θα παίζει στα μεγάφωνα σε κάθε περίπτωση.

Όμως, αν οι επαναστάτες του 1821 σκεφτόντουσαν τις οικονομικές επιπτώσεις εξαιτίας της απόσχισης της χώρας από την Οθωμανική αυτοκρατορία, θα φορούσαμε ακόμα φέσι, θα είμαστε αμόρφωτοι και δεκαπέντε πόντους κοντύτεροι από τις διαρκείς υποκλίσεις στον Αγά.

Οι αγορές θα είχαν τρομοκρατηθεί από τους Κολοκοτρώνηδες, και όλους τους αγωνιστές του ’21 θα τους περνάγανε γενεές δεκατέσσερις οι Πρετεντέρηδες και οι Γεωργιάδηδες.
Γιουσουφάκια του κερατά. Και ραγιάδες του κώλου όσοι τρομάξουν ξανά και τους ψηφίσουνε. Τους ψηφίσουνε γιατί θα φοβηθούν πως θα φύγει η χώρα από το ευρώ!
Πολίτες είναι, όχι πόρνες στα χειρότερα χαμαιτυπεία των πιο βρωμερών λιμανιών.
Αν έχουν αποφασίσει να τους κυβερνάνε οι ξένοι, να μείνουν σπίτι τους και να μην πάνε να ψηφίσουνε καθόλου.
Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας.
Υ.Γ.1​ Συγγνώμη αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο με την γαμημένη την Μπανανία. Ακούω φίλους που μέχρι χθες βρίζανε θεούς και δαίμονες, και σήμερα «ανησυχούν» μήπως η αγορά «παγώσει» εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας! Δεν βλέπουν οι ανόητοι ότι όσο υπάρχουν κατά πλειοψηφία ραγιάδες στην χώρα, δεν υπάρχει καμία καμιά αβεβαιότητα. Απλά, κερδοσκοπούν ασύστολα. Έχουν ήδη χαθεί 10 με 15 δις τις τελευταίες μέρες στο χρηματιστήριο Αθηνών, κυρίως από την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ποιος νομίζεις ότι θα πληρώσει ξανά την χασούρα των τραπεζών κύριε Κακομοίρογλου; Ποιος;
Υ.Γ. 2 Όποιος νομίζει ότι η χώρα είναι μέλος της ΕΕ επειδή χρησιμοποιεί το ευρώ στις εσωτερικές και εξωτερικές συναλλαγές της, είναι βαθιά – πολύ βαθιά – νυχτωμένος. Σε πολύ λίγο καιρό, όταν θα αρχίζουν να εφαρμόζονται και οι περιορισμοί στην κίνηση των πολιτών που προέρχονται από τα «ευρωπαϊκά αποχωρητήρια» του Νότου -και στα «αποχωρητήρια» δεν θα περιλάβουν μονάχα την Ρουμανία και την Βουλγαρία-, τότε ίσως να καταλάβει μερικά πράγματα. Θα είναι όμως αργά ακόμα και για το GREXIT. Και τότε ο κώλος τους – κυριολεκτικά – θα φέξει.
(Αγαπητέ Ηλία, χώσε, χώσε. Εγώ βαριέμαι να χώσω γιατί το ίδιο έργο το είδαμε και πριν τις εκλογές του 2012, οπότε με έχει κουράσει κάπως. Αλλά στους Έλληνες αρέσει το ίδιο έργο. Την κάθε μαλακία του «παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου» -τότε δηλαδή που οι μισοί Έλληνες ήταν κυνηγημένοι και οι υπόλοιποι έβλεπαν ταινίες με πλούσιους να παντρεύονται φτωχές-, οι Έλληνες την έχουν δει από 500 φορές. Να είσαι καλά.)
http://pitsirikos.net/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger