Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Κυκλοφορεί επικίνδυνος Κυβερνοιός (μέσω e-mail).

Είτε έχετε ιντερνέτ είτε όχι, ο νέος αυτός ισχυρός ιός χτυπάει τους πάντες. Λένε ότι πρωτοκυκλοφόρησε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έχει σκοπό να καταστρέψει τα εναπομείναντα υγιή εγκεφαλικά κύτταρα του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Αυτοί που σκέφτηκαν να διοχετεύσουν αυτόν τον ιό στην Ελληνική επικράτεια, θα πρέπει να είναι ή ηλίθιοι, ή το έκαναν από σκοπού. Όπως και να ’χει, επικίνδυνοι είναι.

Τα αποτελέσματα του Παρισιού ήταν αναμενόμενα και το είχαμε πει. Λίγο πολύ γνωρίζαμε...
τι θα γινόταν, όχι γιατί έχουμε κάποιο χάρισμα, αλλά γιατί απλά βάζουμε το ρημάδι να σκεφτεί. Να σκεφτεί και να δει χωρίς κάποιο χρωματικό φίλτρο μπροστά του, έστω και αχνό.
Με τα κουστούμια τους πήγαν και ήρθαν τα παιδιά στο Παρίσι, αλλά…. Αφού στο τέλος θα κάνουν ότι τους πουν, τι χαλάμε τζάμπα λεφτά;
Τέλος πάντων, νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων πια. Στείλαμε και ένα από τα τελευταία -αν όχι το τελευταίο- e-mail με τις προσφορές που θα παρέχουμε στους συμμάχους – αδέλφια μας και όλα μπαίνουν στο δρόμο τους.
Εκεί όμως που είχαν πάρει το ζόρικο ύφος τους και μας έλεγαν: «Δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα, τελεία και παύλα», δείχνει το πράγμα πως χάθηκαν τα σημεία στίξης και έβαλαν στη θέση τους το «προς το παρόν». Το «παρόν» είναι η ουσία γιατί καλύτερο μέλλον με αυτούς τους πολιτικούς που υπάρχουν γενικά σήμερα, δε θα δούμε.
Τώρα, όσοι κυβερνητικοί βουλευτές βγουν στην τηλεόραση, θα μας πουν ότι διαφωνούν φυσικά με όλα αυτά, τους ενοχλεί αυτή η κατάσταση με την Τρόικα, αλλά τι να κάνουμε, προέχει η διάσωση των πεθαμένων…
Για να εμπεδώσουμε μάλιστα πιο σωστά την αξία της υποταγής, άρχισαν να κάνουν τη γνωστή κατήχηση. Η κα Μπακογιάννη μας είπε σήμερα το πρωί στον Σκαι ότι, «όποτε κάναμε νταηλίκια στους ξένους, την πατήσαμε…», οπότε, σκασμός.
Επίσης ακούω πως, η όποια αναβολή, παράταση και σκύψιμο των κυβερνόντων γίνει στη συνέχεια, ο Σύριζα θα φταίει γιατί δημιουργεί αβεβαιότητα με αυτά που λέει. Το είπε και ο Μέγας Άδωνις, αμέ! Ο Μέγας εραστής… -κάποια στιγμή θα ασχοληθούμε και με αυτό το σοβαρό θέμα που διαβάσαμε-.
Ποιος είχε πει μωρέ τη φράση «Θα κάτσουμε και στα τέσσερα, αν χρειαστεί…», ποιος νάνε, ποιος νάνε…. Ψηλός με γυαλιά ήταν νομίζω…
Μια πουταναφέραμε -το ψηλός κλπ-, στο Ναύπλιο ο Δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοι κάτι πιο σοβαρό δεν είχαν να κάνουν και είπαν να δώσουν το χρυσό κλειδί της πόλης στον Σαμαρά. Να τον κάνουν επίτιμο δημότη του Ναυπλίου. Πέφτουν οι μετοχές του βλέπεις και…
Δεν ντρέπεστε βρε ζαγάρια, εδώ ο κόσμος πεινάει και εσείς θέλατε να τιμήσετε τον ανίκανο; Τον αρχιψευταρά που κατρακυλά και θέλει να μας πάρει μαζί του;
Βέβαια, άλλοι χειροκροτούν τον Γιωργάκη και άλλοι τον Αντωνάκη… Έτσι είναι, σε αφθονία τα ζαγάρια!
Επάνω στη χαρά του που λέτε ο Αντωνάκης, μας πέταξε και κάτι πολύ φιλοσοφημένο:
«Βλέπετε η μοίρα το θέλησε να είμαι πρωθυπουργός στις πιο δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.»
Κύριε Πρωθυπουργέ, μπορείτε εσύ και η μοίρα σου να μας αδειάσετε την γωνιά; Μπορείτε να πάτε και οι δύο στο… μακριά από ’δω; Η δική μας η μοίρα δε σου χρωστάει κάτι.
Αμ εκείνος ο Δήμαρχος (Δημήτρης Κωστούρος) με μπέρδεψε με αυτό που είπε απευθυνόμενος στον Αντωνάκη.
«Τιμάμε σήμερα τον άνθρωπο Αντώνη Σαμαρά. Σας τιμά μια πόλη που αντιστέκεται στη βία των λίγων».
Ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι που ασκούν βία, και πως κάνει αντίσταση το Ναύπλιο;
Δε θα βγάλουμε εύκολα άκρη με όλους αυτούς τους μνημονιοχτυπημένους…
Α, να μη ξεχάσω το πιο σημαντικό και πιο ουσιαστικό απ’ όλα, το Μνημόνιο τελειώνει μόλις μπει το 2015!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger