Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ανοικτή επιστολή Από Το ΧΩΝΙ προς κάθε δημοκράτη πολίτη

Μπροστά στα μάτια μας, για άλλη μια φορά, επιδεικτικά, κάνοντας επίδειξη δύναμης στα μούτρα μας, η συγκυβέρνηση κατάφερε να κουκουλώσει μέσα σε 2 εργάσιμες μια ξεκάθαρη υπόθεση. 
 
Η καταγγελία Χαϊκάλη, όμως, έχει μια λεπτομέρεια, που δύσκολα θα μπορέσουν να την ξεπεράσουν στο μέλλον. Η αλήθεια υπάρχει καταγεγραμμένη. 
 
Μπορεί τώρα να χαρακτήρισαν την αλήθεια «παράνομη» και να κατάφεραν το απόλυτο (Παρασκευή δημοσιοποιήθηκε, Δευτέρα έκλεισε!), όμως, δεν μπορεί να μην τους καίει… ότι κάποια στιγμή όλος ο ελληνικός λαός θα μάθει τι πραγματικά συνέβη.
 
Ακόμη και όσοι τώρα γουστάρουν να παρασύρονται από τις εκπληκτικές αναλύσεις των τηλεκάναλων. Γιατί θα πρέπει ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ την αλήθεια στη συγκεκριμένη περίπτωση.  
 
Περιμέναμε να την αποδείξει η εισαγγελική έρευνα. Όμως, αποφασίστηκε αυτή να κλείσει άμεσα, χωρίς να γίνει καν η στοιχειώδης έρευνα. ΠΡΙΝ ΤΗ 2Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Και όντως έκλεισε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε η υπόθεση να τεθεί άμεσα στο αρχείο και να μη ζητηθεί η άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Αποστολόπουλου. Και όντως δεν ζητήθηκε! Ντροπή. 
 
Τώρα, αισθάνονται δικαιωμένοι, άραγε, όλοι αυτοί, που το Σαββατοκύριακο παρακαλούσαν και εκλιπαρούσαν τους εισαγγελείς να κάνουν «ταχύτατα τη δουλειά τους για να μη μείνει λάσπη στη δημοκρατία»; Θεωρούν ότι την έκαναν αρκούντως «ταχύτατα»; Είναι εντάξει με τη «λάσπη στη δημοκρατία»; Ντροπή. 
 
Δεν είναι δυνατόν αυτό να μείνει έτσι. 
 
Το ΧΩΝΙ καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη να κάνει τα πάντα για να ανατρέψει αυτή την κυβέρνηση. ΤΩΡΑ. Με κάθε τρόπο. Για να τιμωρηθούν. Αυτοί και οι συνεργάτες τους. Και όσοι ΤΩΡΑ, ειδικά μετά από αυτές τις εξελίξεις, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΉ ΕΚΛΟΓΗ
 
Οι εκλογές είναι αναπόφευκτες. Και είναι απολύτως εκλογές επιβίωσης της χώρας.  
 
Όταν οι υποθέσεις, που θέλει η κυβέρνηση, κλείνουν χωρίς έρευνα, τότε έχουμε ΕΚΤΡΟΠΗ. Και τότε πρέπει να πάρεις θέση. Ο καθένας πρέπει να πάρει θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger