Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις Σποράδες

Με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε την Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο 24ωρο.

Αναλυτικά προβλέπει:


1. Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα Τετάρτη (03-12-2014) στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου θα συνεχιστούν κατά διαστήματα μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (04-12-2014).

2. Από τις βραδινές ώρες σήμερα Τετάρτη (03-12-2014) και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (04-12-2014) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανώς πρόσκαιρα την Κεντρική Μακεδονία (κυρίως Χαλκιδική), τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

3. Από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη (04-12-2014) μέχρι και το απόγευμα τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.