Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική παράσταση "ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ" την Παρασκευή 2 έως την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Είναι ένα έργο εμπνευσμένο από το μουσικό άλμπουμ του Νότη Μαυρουδή το οποίο περιέχει υπέροχα τραγούδια που τραγουδάει η παιδική χορωδία Τυπάλδου. Τα κείμενα , τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία έχει κάνει η Όλγα Αλεξανδροπούλου, η μουσική είναι του Νότη Μαυρουδή, τα σκηνικά της Κατερίνας Μηλιαρέση, τα βίντεο και οι φωτισμοί του Λεωνίδα Παπαδόπουλου.
Η παράσταση είναι μια μουσική επιθεώρηση για παιδιά αλλά και για μεγάλους, γεμάτη μουσική και τραγούδια, οι στίχοι των οποίων, όπως και τα κείμενα μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα, στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας, αλλά και σε ένα κόσμο  που ονειρευόμαστε να χτίσουμε. Ένα κόσμο ανθρωπιάς, αγάπης, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, ισότητας. Έναν κόσμο που αγαπάει και προστατεύει τη φύση, έναν κόσμο που μισεί τους πολέμους και αγαπάει τα παιδιά. Όλες αυτές τις θεατρικές εικόνες τις ζωντανεύουν στη θεατρική σκηνή 45 έφηβοι ηθοποιοί, τραγουδούν, χορεύουν και ερμηνεύουν πολλούς και ποικίλους ρόλους  ο καθένας στέλνοντας  μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης για τη γη μας, τη χώρα μας, τους συνανθρώπους μας.


Οι θέσεις είναι αριθμημένες και εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο.
Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες και 6 ευρώ για παιδιά, άνεργους και πολύτεκνους.
Σας ευχόμαστε χαρούμενη Πρωτοχρονιά  και  ο καινούργιος χρόνος να σας προσφέρει ότι καλύτερο εύχεστε για σας και γι αυτούς που αγαπάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger