Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΟ | ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ





Κακοκαιρία προβλέπεται τις επόμενες ώρες, ως και αργά σήμερα το βράδυ, σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.


Πιο συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες, θα βρέχει στο Ιόνιο πέλαγος, τη Πελοπόννησο, την ανατολική και κεντρική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία αλλά και τη Θράκη. Τοπικές βροχές ίσως σημειωθούν και στη Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού, βορειοανατολικού Αιγαίου.

Το μεσημέρι, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές που αναφέρει το Greek-Weather.Org, ωστόσο θα γίνουν πιο έντονα στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο αλλά και τη Στερεά Ελλάδα.

Τέλος, τις απογευματινές ώρες, ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, ωστόσο τα φαινόμενα θα παραμείνουν έντονα στη Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θράκη και γενικότερα το κεντρικό, ανατολικό και βόρειο Αιγαίο πέλαγος. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη.

Από τις βραδινές ώρες, ο καιρός θα βελτιωθεί περαιτέρω στη κεντρική και βόρεια χώρα, ωστόσο κάποιες καταιγίδες και βροχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους έντονες, θα επηρεάσουν το Ιόνιο, τη Θράκη και όλο το ανατολικό, βορειοανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Προσοχή στον νομό Έβρου, καθώς οι βροχές θα είναι κατά τόπους έντονες προς το βράδυ και ο κίνδυνος για πλημμύρες λόγω υπερχείλισης του ποταμού Έβρου είναι τεράστιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger