Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Ολυμπιακός – Μάλμε: Πρόκριση ή καταστροφή

Ολυμπιακός – Μάλμε: Πρόκριση ή καταστροφή

Μια βραδιά που μπορεί να αποδειχθεί και ιστορική είναι για τον Ολυμπιακό η αποψινή. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν στις 21:45 (Novasports 2) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Μάλμε και θέλουν μόνο νίκη για να είναι σίγουροι πως θα συνεχίσουν στην Ευρώπη και το νέο έτος.

Με νίκη ή ισοπαλία εξασφαλίζει ότι θα παίζει στην Ευρώπη και στο ξεκίνημα του 2015 (περιμένοντας την κλήρωση της Δευτέρας σε Champions και Europa League), ενώ με ήττα θα δει τη Μάλμε να τον περνά στην ισοβαθμία και να τον περιορίζει εντός των τειχών. Στο πρώτο σενάριο, οι «ερυθρόλευκοι» παίρνοντας απόψε τους τρεις βαθμούς εξασφαλίζουν μίνιμουμ το εισιτήριο για το Europa League και μάλιστα ως ισχυροί για την κλήρωση των «32», ενώ παράλληλα εφόσον το δικό τους τρίποντο συνδυαστεί με ήττα της Γιουβέντους περνούν στους «16» ως δεύτεροι του γκρουπ. Με ισοπαλία απόψε ο Ολυμπιακός είναι οριστικά τρίτος και με πιθανότερο σενάριο να είναι στους αδύναμους στην κλήρωση των «32» του Europa League.

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ισπανό τεχνικό, να παίρνει στην αποστολή της ομάδας 21 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Σαλίνο, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά, Κασάμι, Χουτεσιώτης .

Σε μία πρώτη… πρόβλεψη για την ενδεκάδα, δεδομένος πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπτελαουί και Μαζουακού στα δύο άκρα της άμυνας, ο Μποτία στη θέση του στόπερ, ενώ στη μεσαία γραμμή, οι «σίγουροι» είναι οι Εντιγκά, Μανιάτης, Φουστέρ και ο Τσόρι Ντομίνγκες.

«Παίζονται» η θέση του δεύτερου στόπερ με υποψήφιους Αμπιντάλ και Αυλωνίτη, αυτή του αριστερού χαφ με τους Κασάμι και Αφελάι και του σέντερ φορ με Μπενίτες και Μήτρογλου .

Διαιτητής του αγώνα, ορίστηκε από την UEFA ο Γάλλος Στεφάν Λανόι. Βοηθοί ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Μάικλ Ανονιέρ και Λοράν Στιάν. Επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Αντονί Γκοτιέ και Ολιβιέ Τουάλ, επίσης από τη Γαλλία, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Χικάμ Ζακρανί.

Η Μάλμε θα παραταχθεί με αρκετά επιθετικό σχήμα. Εκτός μάχης είναι ο βασικός στόπερ Γιόχανσον λόγω τιμωρίας, ενώ μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον κόουτς Χαρέιντε είναι ότι η ομάδα του έχει δώσει τον τελευταίο μήνα δύο παιχνίδια, αυτό με τη Γιουβέντους στη Σουηδία κι ένα για το Κύπελλο, μιας και το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου. Η πιθανότερη σύνθεση σε διάταξη 4-4-2 είναι η εξής: Όλσεν, Χάλστι, Χελάντερ, Ρικαρντίνιο, Τίνερχολμ, Έρικσον, Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν, Τέλιν και Ρόζενμπεργκ.

Κατάμεστο το Καραΐσκάκη

Μπορεί η προσέλευση των οπαδών των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα να μην ήταν μεγάλη, ωστόσο στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές Σουηδίας, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Έχουν απομείνει 3.500 εισιτήρια τα οποία αναμένεται να διατεθούν σήμερα έως την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger