Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΤΗ ήταν η τελευταία επιθυμία του Τόνυ Άντονυ-Την Δευτέρα η κηδεία του η ταφή του να γίνει στη Σκόπελο, εκεί όπου ζει ο ίδιος αφού ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός ήθελε δίπλα του τη θάλασσα.

adoni1.jpgΈδωσε την μάχη με τον καρκίνο, πάλεψε σκληρά αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο Τόνυ Άντονυ «έφυγε», όπως σας γράψαμε από το star.gr, μετά τις 2  τα ξημερώματα στο σπίτι του. Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή γεμίζοντας θλίψη και πόνο την οικογένειά του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο αδελφός του, Δημήτρης, μίλησε στο STAR για την τελευταία του επιθυμία: η ταφή του να γίνει στη Σκόπελο, εκεί όπου ζει ο ίδιος αφού ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός ήθελε δίπλα του τη θάλασσα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης, όπως ήταν  το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιανουάριου του 1948. Μετρούσε πολλές συμμετοχές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τηλεοπτικά γνώρισε επιτυχία σαν τον άσωτο αδελφό του Γιώργου Κωνσταντίνου στα «Επτά κακά της μοίρας μου». Ο  ρόλος του όμως και η ερμηνεία του στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» κατέκτησαν αμέσως το κοινό...


Πριν από δυο περίπου χρόνια άρχισε η μάχη του όταν χτυπήθηκε από τον καρκίνο. Πάλεψε παλικαρίσια έχοντας δίπλα του την οικογένεια του και τους καλούς του φίλους.

Ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε μαζί με τον Χάρρυ Κλυν και τον πήρε από την καφετέρια όπου δούλευε μιλάει για τον φίλο που έχασε:

"Ήταν μεγάλο ταλέντο. Είχε μια ευχέρεια στο λόγο και ευχέρεια σκέψης. Πανέξυπνος, πάρα πολύ καλός και χαμηλών τόνων!" ανέφερε ο Γιάννης Βεργος.

Αντί στεφάνων η οικογένειά του ζήτησε τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του ηθοποιού» ενώ η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στο Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger