Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Για την ένταξη της Σκιάθου στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας

Για την ένταξη της Σκιάθου στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Επιστολή σχετική με το αίτημα που θα υποβάλει ο Δήμος Σκιάθου για ένταξη στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας απέστειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή - Αλλαγή Νοοτροπίας», Μανώλης Πασχάλης, διευκρινίζοντας ότι η συγκεκριμένη πρόταση είχε διατυπωθεί από την παράταξή του, ήδη από την προεκλογική περίοδο.
Οπως σημειώνει ο ίδιος: «κατά την προεκλογική περίοδο μελετήσαμε και επικοινωνήσαμε προτάσεις και ιδέες για υλοποίηση, στο χώρο της υγείας, οι οποίες κυκλοφόρησαν και αναγράφονται ακόμη και σήμερα στο δικτυακό μας χώρο».

Κατά τη συνεδρίαση του Δ. Σ.  Σκιάθου: «στις 23/09/2014 ζητήσαμε τη λήψη απόφασης για την ένταξή μας στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας ( Δ.Δ.Υ), ωστόσο επειδή και στο επόμενο Δ.Σ στις 16/10/2014 δεν υπήρξε ενδιαφέρον, πιέσαμε εκ νέου τη συμπολίτευση,  ζητώντας να ψηφιστεί το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης», επισημαίνεται στην ίδια επιστολή.
Παράλληλα, ο κ. Πασχάλης τονίζει στην ίδια επιστολή ότι: «προσκομίσαμε και καταθέσαμε  έτοιμη ακόμη και την επίσημη αίτηση έγγραφης στο Δ.Δ.Υ και ενημερώσαμε άπαντες στο Δ.Σ για τους σκοπούς και τις δράσεις του Δ.Δ.Υ, αλλά και τα προγράμματα στα οποία μπορούσαμε να συμμετέχουμε άμεσα (Δωρεάν μαστογραφίες - τεστ οστεοπόρωσης κ.λ.), αλλά  η εντολή του προεδρείου ήταν να συστηθεί μια επιτροπή για να το ερευνήσουμε!!! Φυσικά αυτή η επιτροπή δεν συστήθηκε ποτέ, και φυσικά στο επόμενο Δ.Σ επανήλθε το θέμα με εισήγηση του Δήμαρχου».
Ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή-Αλλαγή Νοοτροπίας», τονίζει ότι: «αν η παρούσα Δημοτική αρχή συνεχίζει  και στο μέλλον να παράγει πολιτική  με τον ίδιο τρόπο, δεν θα μας κάνει να σταματήσουμε να παράγουμε ιδέες και προτάσεις για το καλό του τόπου που αγαπάμε. Το δίκτυο ενεργών πολιτών  που αποτελείται από υποψήφιους και φίλους της παράταξής μας είναι συνέχεια σε εγρήγορση, θα παρακολουθεί και θα καταθέτει συνεχώς λύσεις και προτάσεις! Αλλωστε, καταλήγει ο ίδιος,  το δικό μας σύνθημα είναι:  “Αλλαγή νοοτροπίας” και  θα παραμείνει!».
http://www.taxydromos.gr/article.php?id=150048&cat=88

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger