Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Νεα υποχώρηση στην τρόικα - Τους δίνουμε και τις 100 δόσεις;

Νεα υποχώρηση στην τρόικα - Τους δίνουμε και τις 100 δόσεις; 

 Η τρόικα κρατάει κλειστά τα χαρτιά της τουλάχιστον επισήμως
- Μεγάλες και αφόρητες οι πιέσεις στην ελληνική πλευρά και για άλλα μέτρα
- Οι 100 δόσεις παραμένουν στο τραπέζι - Τελειωμένο το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ στον τουρισμό
- Χαρδούβελης: «Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί σύντομα γιατί είναι για καλό όλων»
- Βενιζέλος: «Δεν πρόκειται να ενδώσουμε σε ενοχλητικά μέτρα για αυτό παρατείνεται η διαπραγμάτευση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.