Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Η μεγάλη πτώση του «Real 97.8». Ο Τράγκας το ξέρει;Ο Νίκος το ξέρει;

Δε νομίζουμε να οφείλετε μόνο στον Τράγκα αλλά και στον Χατζηνικολάου καθώς και στο νέο του απόκτημα τον ακραιφνή σαμαρικό Χατζή
Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν ενδιαφέρονται για την ακροαματικότητα καθώς έχουν αφιερωθεί στο θεάρεστο έργο να μας επιμορφώσουν.Τι και αν δεν τους ακούει κανένας,τις διαφημίσεις θα τις πάρουν με την ποιότητά τους και τα δάνεια με εντολή Σαμαρά φυσικά.Αν ποτέ υπάρξει δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα αυτοί οι εγκληματίες πρέπει να την εγκαταλείψουν για το καλό τους.

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο ραδιοσταθμός έχασε την πρώτη θέση στις αστάθμιστες αναφορές.
Ίσως να έχει συμβεί ξανά αυτό κάποια εβδομάδα του Αυγούστου, τα καλοκαίρια όμως δεν... πιάνονται. Για πρώτη φορά λοιπόν σε «κανονική» σεζόν ο «Real 97.8», όχι μόνο χάνει την πρωτιά, αλλά πέφτει και πολύ χαμηλά. Στις 131 αναφορές! Από τις 191 που είχε πριν από τρεις εβδομάδες μόνο. Δύο μόλις μήνες μετά το καινούργιο του, ανανεωμένο, πρόγραμμα.
Δεν κυκλοφόρησαν ακόμα οι ωριαίες ακροαματικότητες ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Για το που οφείλεται η πτώση. Στις πρωινές εκπομπές βέβαια κρίνεται το ματσάκι. Ίσως γι' αυτό και πολλοί πιστεύουν πως η οβιδιακή μεταμόρφωση του Γιώργου Τράγκα τα πρωινά μπορεί να παίζει ρόλο. Στις ακροαματικότητες του Σεπτεμβρίου, στις τετράωρες ζώνες, στο 6 με 10 το πρωί, δεν φάνηκε διαφοροποίηση. Αλλά αν δεν τις δούμε ακριβώς ανά ώρα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Η μεγάλη πτώση βέβαια έχει συντελεστεί τις τελευταίες δύο-τρεις εβδομάδες, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα ώστε να καταλάβει ο κόσμος τι ακούει και τι δεν ακούει. Να «χωνέψει» λόγου χάριν πως ο Γιώργος Τράγκας δεν πιάνει στο στόμα του τον Αντώνη Σαμαρά εδώ και καιρό. Μόνο για αδιάφορα πράγματα και χωρίς σχολιασμό τον αναφέρει. Όταν και αν τον αναφέρει. Είναι τέτοια η κωλοτούμπα του, που καταντάει ενοχλητικός για το μέσο ακροατή.
Μαθαίνω πως τα SMS από ακροατές στο σταθμό -με σχόλια εναντίον του Τράγκα- έρχονται βροχή. Μαθαίνω επίσης πως υπάρχει μία διάχυτη δυσαρέσκεια για το πρόσωπό του από τα ανώτερα κλιμάκια του Real FM. Ρώτησα αρμοδίως ωστόσο και μου το διέψευσαν κατηγορηματικά. Κι έτυχε να ακούσω σήμερα το πρωί για αρκετή ώρα Γιώργο Τράγκα. Δεν θα πω για τη φαρσοκομωδία των απόψεών του. Θα πω μόνο πως πρόκειται για ένα κάκιστο, πλέον,ραδιοφωνικό προϊόν. Τους μονολόγους του να βάλεις μόνο και φτάνεις στην Κόρινθο χωρίς να το καταλάβεις.

Την επόμενη εβδομάδα πιστεύω -εκ πείρας- πως θα ανέβει ξανά ο σταθμός. Άλλωστε οι αστάθμισες αναφορές δεν αποτελούν δείκτες ασφαλείας. Είναι, όμως, δείκτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger