Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Αυτή είναι η τρίτη offshore του Γ.Καρατζαφέρη

Η “DeckRock Limited” είναι η εταιρεία του Γιώργου Καρατζαφέρη για την οποία μίλησε χτες στην επιτροπή “πόθεν έσχες” της Βουλής η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η διεύθυνση της εταιρείας είναι 79 Junction Road στο Λονδίνο. Διαχειριστής εμφανίζεται ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και γραμματέας η κα. Χριστίνα Παπακυριάκου.

Από την έρευνα που κάνουμε προκύπτει ότι στην ίδια διεύθυνση στεγάζεται η εταιρεία CP PAPAS η οποία έχει αντικείμενο το real estate και...
ανήκει στην κα Παπακυριάκου και στο σύζυγό της Πέτρο.
Επικοινωνήσαμε με τη CP PAPAS και τον κο. Παπακυριάκου ο οποίος αρνήθηκε ότι η σύζυγος του Χριστίνα έχει σχέση με την offshore εταιρεία DeckRock και το Γιώργο Καρατζαφέρη.

Από το koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.