Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η fabulous Θεοδωρα Τζάκρη υποστηρίζει οτι …ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ! Επόμενη μεταγραφή ο Πίου;

Kαι επισήμως πλέον η Θεοδώρα Τζάκρη συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα σήμερα το απόγευμα στη Βουλή η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, με σκοπό να επισημοποιήσουν τον γάμο. 
Η βουλευτής μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής: «Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σήμερα ενώπιον ενός κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού αδιεξόδου, το οποίο κάθε μέρα που περνάει επιδεινώνεται όλο και περισσότερο. Είναι υποχρέωση κάθε προοδευτικού βουλευτή να συμβάλει με τις δυνάμεις του στην άρση αυτού του αδιεξόδου. 
Στην συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα συντάχτηκα ανεπιφύλακτα υπέρ της ανατροπής σε όλα τα επίπεδα που επιδιώκει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση. Γι’ αυτό τάσσομαι υπέρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.