Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑΣ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ




Είναι ακόμα μία εξέλιξη που την προβλέπουμε από τις αρχές Νοεμβρίου. Είναι αλήθεια πως πολλά από τα προγνωστικά μας στοιχεία, δείχνουν μία αρκετά μεγάλη ψυχρή εισβολή πιθανότατα με πολλά χιόνια στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, προς τα τέλη Νοεμβρίου και τις αρχές Δεκεμβρίου.


Αντικυκλώνας φαίνεται να δημιουργείται σταδιακά μετά τις 20 Νοεμβρίου, σε όλη τη δυτική και βόρεια Ευρώπη, με αποτέλεσμα το ψύχος που θα κατέβει από τη Σιβηρία σε συνδυασμό με πολλά χιόνια, να μην μπορέσει να επεκταθεί λόγο του αντικυκλώνα στις δυτικές και βόρειες περιοχές της Ευρώπη και θα κινηθεί μόνο ως τα πιο κεντρικά, ανατολικά και νοτιοανατολικά της τμήματα.

Αντίθετα ο αντικυκλώνας αυτός λεγόμενος ως και Αζορικός, θα καταφέρει να εγκλωβίσει το ψύχος που θα κατέβει από τη Σιβηρία κυρίως στα Βαλκάνια και την Ελλάδα. Κατά πάσα πιθανότητα, αν αυτό το ψύχος κατέβει προς την Ελλάδα με υγρασία, θα έχουμε πολλά χιόνια ως και σε παραθαλάσσια τμήματα.

Η ημερομηνία που δίνουμε για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι περίπου από τα τέλη Νοεμβρίου ως και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου. Ουσιαστικά δίνουμε πιθανό χρονικό διάστημα από τις 28-29 Νοεμβρίου ως και τις 9-10 Δεκεμβρίου για να έρθει πολύ κρύο στην Ελλάδα με πολλά χιόνια. Οι πιθανότητες αγγίζουν το 60-65% ως τώρα, αν και ακόμα είμαστε αρκετές ημέρες μακριά. Περίπου στις 20-21 Νοεμβρίου, θα γνωρίζουμε κατά πόσο οι πιθανότητες για να έρθει ψύχος και χιόνι προς την Ελλάδα, θα αυξηθούν ή θα μειωθούν.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή τη πιθανή Χειμερινή ψυχρή εισβολή με χιόνια που ενδέχεται να χτυπήσει την Ελλάδα σε αρκετές περιοχές της ακόμα και με μηδενικό υψόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger