Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Πρώην βουλευτής της ΝΔ ο εγκέφαλος εταιρίας δολοφόνων - Μην το πείτε στον Τζαμτζή

Πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και για απάτες φέρεται να είναι εγκέφαλος σπείρας που δρούσε με πρότυπο την «εταιρία δολοφόνων».

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εμπλέκονται -πλην αυτού- τουλάχιστον δέκα πρόσωπα κατά των οποίων η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έχει δοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα εντολή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.