Εχετε ακούσει ξανά φυλακές για "μαξιλαράκια";
Οπως όλα δείχνουν θα το δούμε κι αυτό στην Ελλάδα!
Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ότι κάποιοι από τους ανεξάρτητους βουλευτές, εξαιτίας των πάρε-δώσε που έχουν με την Δικαιοσύνη, βρίσκονται στην ομηρία της κυβέρνησης προκαλούν σάλο στο πολιτικό σκηνικό.

Αφορούν κυρίως υποθέσεις φοροδιαφυγής για ιλιγγιώδη ποσά που δεν δηλώθηκαν και τα οποία τσίμπησε ο ΣΔΟΕ και οι Επιθεωρητές του Οικονομικού Εγκλήματος. Ετσι αυτοί οι συγκεκριμένοι μουσαντένιοι εθνοπατέρες είναι έτοιμοι να ψηφίσουν πρόεδρο Δημοκρατίας για να γλιτώσουν τις διώξεις.
Μάλιστα ένας από τους μουσαντένιους που έχει πάρε-δώσε με την Δικαιοσύνη είναι προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις του προκαλούν την οργή της Κουμουνδούρου.
Γι΄αυτά τα μαξιλαράκια το Τμήμα Δικαισύνης του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ακόμη κι αν ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση οι πρώτοι που θα καθήσουν στο σκαμνί και θα οδηγηθούν στην φυλακή-όπως ο Ζοζέ Σόκρατες-θα είναι οι φοροφυγάδες μαξιλαράκια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα για να ενισχύσει και την θέση του στην κυβέρνηση δεν θα διστάσει να κλείσει στον Κορυδαλλό και σημερινό δικό του βουλευτή ο οποίος είναι έτοιμος να αλλαξοπιστήσει.
-Θα πάνε φυλακή ακόμη κι αν χρειασθεί να στείλουμε εκ νέου στην Δικαιοσύνη τις υποθέσεις τους...
διαμηνύουν από την Κουμουνδούρου στα μαξιλαράκια.
Στο μεταξύ οι λογαριασμοί των Ανεξάρτητων βουλευτών-ακόμη και παλιές τους γκόμινες που θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του αχυρανθρώπου-βρίσκονται στο μικροσκόπιο.
Ερχονται συναρπαστικές εξελίξεις...