Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Πανηγυρίζει ο ι.ν. Αγιάς Αικατερίνης στο

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου τιμά η Εκκλησία μας την Τρίτη 25/11/2014 με πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις στον εορτάζοντα ανεγειρόμενο Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης Αλκαζάρ.

Την  παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα θα τελεσθούν τα μεθέορτα, η  λιτάνευση της ιεράς εικόνας και η Παράκληση στην Αγία Αικατερίνη.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΩΝ
Την Τετάρτη 26/11 η εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Οσίου Στυλιανού Παφλαγόνος, προστάτου των βρεφών και των νηπίων. Στην τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου  Στυλιανού, όπου την παραμονή στις 7.οο μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. π.Αχιλλίου, ενώ το απόγευμα θα λάβουν χώρα ο Μεθέορτος εσπερινός και η παράκλησις του Οσίου Στυλιανού, υπέρ υγείας των παιδιών και των νηπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.