Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΕΚ: Με τον Μάνταλο κόντρα στην Παναχαϊκή

ΑΕΚ: Με τον Μάνταλο κόντρα στην Παναχαϊκή

Με τον Πέτρο Μάνταλο στην αποστολή θα μεταβεί στην Πάτρα η ΑΕΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Football League.

Ο διεθνής αμυντικός μέσος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, μέσα σε πέντε ημέρες κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του (διάστρεμμα στην ποδοκνημική) κι ο Τραϊανός Δέλλας τον υπολογίζει για το ματς με τους «Αχαιούς».

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο νεαρός προπονητής συμπεριέλαβε και το Νίκο Γεωργέα, ενώ εκτός έμεινε ο Άρης Σοϊλέδης.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Δέλλα:
Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης, Πλατέλλας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Μπαρμπόσα, Ντακόλ, Κορδέρο, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Φαγέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.