Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Προσπάθεια του Δήμου Αλμυρού για επαρκή στελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών


???????????????????????????????
Συνάντηση πραγματοποίησε, σήμερα 19 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτριος Εσερίδης στο γραφείο του, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κο Ιωάννη Τόλια, τον αναπληρωτή Διοικητή Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού Υπαστυνόμο Α’ κο Αλέξανδρο Σκορδά και τον Υπαστυνόμο Α’ κο Παναγιώτη Τσιρογιάννη.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία έγινε σε κλίμα συναίνεσης και αμοιβαίας συνεργασίας, ήταν η συζήτηση και η καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής. Οι δυο μεριές αντάλλαξαν απόψεις και πρότειναν λύσεις για τα υπάρχοντα φλέγοντα ζητήματα.
Όπως αναφέρεται, «ο Δήμαρχος Αλμυρού, τόνισε μεταξύ άλλων, πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η ασφάλεια και η προστασία των πολιτών και βάσει αυτού του γνώμονα κινείται ο Δήμος. Για το λόγο αυτό, γίνεται και προσπάθεια από μεριά του Δήμου για την επαρκή στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών, ώστε να επιτελείται αποτελεσματικότερα το έργο της Αστυνομίας.
Η εν λόγω συνάντηση αποτελεί συνέχεια των επαφών του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημητρίου Εσερίδη με φορείς και υπηρεσίες του διευρυμένου Δήμου Αλμυρού, οι οποίες αποσκοπούν στην καταγραφή των προβλημάτων και στην αρτιότερη αντιμετώπισή τους από μέρους των εμπλεκόμενων φορέων, με σκοπό το όφελος και την προάσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger