(Στη φωτό ηρωικοί δημοσιογράφοι οι οποίοι κάλυψαν μια ακόμη ελληνική πανωλεθρία της κυβέρνησης της Κολομβίας των Βαλκανίων. Διακρίνονται οι γλυκύτατες κυρίες Ελένη Βαρβιτσιώτη και Μαρία Δεναξά)
 
Μελαγχολία, κατάθλιψη, οργή, απόγνωση στους κόλπους της ΝΔ για την νέα πανωλεθρία στο Παρίσι.
Είναι τέτοια η αγανάκτηση των γαλάζιων βουλευτών, (ειδικά κάποιων της επαρχίας που δεν έχουν γίνει υπουργοί) ώστε αναρωτιούνται φωναχτά στους διαδρόμους της Boυλής
-Ποιός μαλάκας είχε την ιδέα να πάμε στο Παρίσι;
Πάμε παρακάτω. Ο μόνος έμπειρος διαπραγματευτής από ελληνικής πλευράς είναι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος όμως όλο αυτό το διάστημα ταλαιπωρείται από μια ίωση.
Μάλιστα για να ταξιδέψει στο Παρίσι χρειάσθηκε να πάρει ειδική βεβαίωση από τον γιατρό του ότι είναι σε θέση να ταξιδέψει!
Οσο για το τι ακριβώς έγινε εντός της βίλας Said θα υπάρχει αύριο σε συγκεκριμένες στήλες πολύ καυτό και ενδιαφέρον ρεπορτάζ.
Οσο για την νέα πανωλεθρία στο Παρίσι αυτή προκάλεσε την συνάντηση που αναμένεται να έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης.
Οι δύο αρχηγοί θα πρέπει να πάρουν σοβαρές αποφάσεις σχετικά με τις απαιτήσεις της τρόικας, καθώς αυτή παραμένει αμετακίνητη στη θέση της θα κλείσιμο του χρηματοδοτικού κενού είτε με αύξηση του ΦΠΑ και μείωση των συντάξεων είτε με παράταση του μνημονίου κάτι που απορρίπτει η ελληνική πλευρά.