Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Οι Τούρκοι αναχαίτισαν το ελικόπτερο του ΥΕΘΑ Ν.Δένδια που πήγαινε στο Καστελόριζο!

Nέα πρόκληση από την Άγκυρα: Οι Τούρκοι κάλεσαν το πλήρωμα του ελικοπτέρου CHINOOK που μετέφερε τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια στο Καστελόριζο να απομακρυνθεί γιατί “πετάει σε τουρκικό εναέριο χώρο”.
 
Η Τουρκία προσπαθεί να αμφισβητήσει την ελληνικότητα του Καστελόριζου. Γίνεται δε αυτή η πρόκληση λίγες ώρες  πριν από την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου στην Τουρκία.
 
Το πλήρωμα του ελικοπτέρου φυσικά δεν απάντησε στην τουρκική κλήση.
 
Την ώρα που ο Δένδιας προσγειωνόταν στο νησί δύο τουρκικά F 16 απογειώθηκαν από την Μπαντίρμα προσέγγισαν την περιοχή αι δήλωσαν αναχαίτιση του αεροσκάφους, αφού προηγουμένως το είχαν εγκλωβίσει με το σύστημα ελέγχου πυρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.