Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το Σάββατο

Φιλικό παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός το Σάββατο

Φιλικό αγώνα θα δώσουν το Σάββατο η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, με αφορμή την αναβολή των πρωταθλημάτων στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοινώθηκε από τις δύο ΠΑΕ, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 15.00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους, ενώ θα επιτραπεί η είσοδος στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, θα δώσει το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Παναθηναϊκός. Σημειώνεται ότι η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ φιλικός αγώνας μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. Η αναμέτρηση θα είναι κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα επιτραπεί η είσοδος μόνο στους εκπροσώπους του Τύπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.