Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μ. Χρυσοβελώνη: Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά. Ο υφυπουργός Εργασίας εξαγγέλλει ξανά ρύθμιση αλλά συνεχίζει την αποστολή ειδοποιητηρίων του ΚΕΑΟ!



 Σήμερα το πρωί συζητήθηκε επίκαιρη ερώτηση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη για την εξαγγελθείσα ρύθμιση ασφαλιστικών εισφορών και τον καταιγισμό ειδοποιητηρίων που στέλνει το ΚΕΑΟ σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Ο υφυπουργός Εργασίας κ. Πλακιωτάκης δήλωσε πως τα προηγούμενα ειδοποιητήρια θα εξακολουθήσουν να ισχύουν και ότι η αποστολή καινούργιων ειδοποιητηρίων θα συνεχιστεί, χωρίς αναστολή λόγω της εξαγγελθείσας ρύθμισης.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην Ολομέλεια, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

   
«Οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες, οι άνθρωποι που υπέφεραν από τον καταιγισμό των οικονομικών απαιτήσεων του ΟΑΕΕ, συνεχίζουν να οδηγούνται από την Συγκυβέρνηση στην «τελική λύση» του ΚΕΑΟ. Χωρίς ή με νέα ρύθμιση εισφορών, το κυνήγι των εμπόρων, των βιοτεχνών και των μικροεπαγγελματιών συνεχίζεται χωρίς έλεος.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να μην συνθλίβουν οι Έλληνες επαγγελματοβιοτέχνες κάτω από το βάρος της κρατικής αδιαφορίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger