Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση: Όργιο νοθείας στις εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών

Το όργιο νοθείας που πραγματοποιείται στις εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών καταγγέλλει η Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΣΚ) παρα – τετραπληγικών και κινητικά αναπήρων.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Για μια ακόμα φορά η τρομοκρατία, η επιστήμη της νοθείας και δίωξης κάθε τίμιας αγωνιστικής φωνής καλά κρατούν στον κρατικοδίαιτο ΠΑΣΠΑ. Αρνήθηκαν να δώσουν στους εκπροσώπους της ΕΣΚ τα μητρώα του συλλόγου για να επικοινωνήσουν με τα μέλη όπως έχουν δικαίωμα, ενώ οι ίδιοι όλες τις προηγούμενες μέρες χρησιμοποίησαν το ταμείο και τους μηχανισμούς του συλλόγου για να οργανώσουν την ενημέρωση και την επιλεκτική μεταφορά για να ψηφίσουν τον συνδυασμό τους. Έφτασαν στο σημείο χθες και σήμερα να στέλνουν μαζικά μηνύματα από το σύλλογο στα κινητά των συναδέλφων για στήριξη του δήθεν ακομμάτιστου συνδυασμού τους, όταν είναι γνωστό σε όλους ότι είναι επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Έφτασαν ακόμα στο σημείο να αρνηθούν την πρόταση της ΕΣΚ να μειωθεί σε 5€ η απαράδεκτα υψηλή συνδρομή των 25€, ώστε να διευκολυνθεί η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές. Όμως οι ίδιοι επιλεκτικά επανεγγράφουν παλιά μέλη που χρωστάνε πολλά λεφτά για να ψηφίσουν τον συνδυασμό τους. Και όπου δεν πρόλαβαν να το οργανώσουν με αυτόν τον τρόπο, σήμερα στις εκλογές δίνουν επιλεκτικά χαρτί σε μέλη για να ψηφίσουν ενώ δεν έχουν δώσει συνδρομή, με πρόσχημα ότι στο χαρτί αναγράφεται ότι θα πληρώσουν μεταγενέστερα στο σύλλογο. Επιστράτευσαν σεκιουριτάδες για να προστατεύσουν άραγε ποιους και από ποιους;
Ενημερώνουν γονείς μελών που είναι πολλή βαριά περιστατικά ότι σε «κατάλληλη ώρα» θα τους ειδοποιήσουν να πάνε να ψηφίσουν εκείνοι αντί των παιδιών τους. Πάνω σε αυτό έχουμε να πούμε ότι φυσικά οι γονείς πρέπει να εκπροσωπούν τα παιδιά που τα ίδια δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται μέσα από τους συλλόγους γονέων, γνήσιους και αντιπροσωπευτικούς βέβαια, και τέτοιοι υπάρχουν όπως ο Ενιαίος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ Αττικής και νήσων.
Συνάδελφοι παραπληγικοί και κινητικά ανάπηροι, τέτοιους συλλόγους θέλουμε; Της συναλλαγής, της αντισυναδελφικής συμπεριφοράς; Συλλόγους στήριξης της αντιαναπηρικής πολιτικής για να βολεύονται κάποιοι; Να γιατί τώρα πρέπει να γίνει το βήμα να στηρίξουμε ακόμα και την τελευταία στιγμή το ριζοσπαστικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της ΕΣΚ παρατετραπληγικών και κινητικά αναπήρων. Για να αποκτήσει ο κόσμος μια άλλη αληθινή φωνή, για εκπροσώπους αγωνιστές που δε θα διαπραγματεύονται, δε θα τα διπλώσουν, δε θα μας προδώσουν. Στηρίξτε την πρωτοβουλία, υπογράψτε το κείμενο για τη συμμετοχή του συλλόγου στο πανελλαδικό συλλαλητήριο τη 1η Νοέμβρη, 12 μ. , στο Σύνταγμα, που καλούν πάνω από 650 οργανώσεις και σωματεία, προσυγκέντρωση των αναπήρων και των οικογενειών τους στις 11 π.μ. στο πεζόδρομο της Κοραή. Σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης μέσα στο Νοέμβρη για να οργανώσουμε τον αγώνα ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή, αντιαναπηρική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που μας οδηγούν στο μεσαίωνα για να στηρίξουν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger