Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ !! ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΕΜΟΘΥΕΛΛΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!



Σημαντική ενίσχυση των ανέμων αναμένεται τις επόμενες 48 ώρες σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Αιγαίο πέλαγος.

Από σήμερα το μεσημέρι, θα ενισχυθούν σε όλο το Αιγαίο οι βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι, αγγίζοντας τα 5-6 αρχικά μποφόρ. Από το βράδυ οι άνεμοι θα ενισχυθούν περισσότερο, αγγίζοντας στο βόρειο Αιγαίο ακόμα και τα 6-7 μποφόρ.

Τη Κυριακή ωστόσο, αναμένονται ισχυροί άνεμοι σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στο Αιγαίο πέλαγος. Οι βόρειοι άνεμοι θα δημιουργήσουν καταστάσεις θύελλας σε όλο το Αιγαίο, αγγίζοντας στα κεντρικά και νότια τμήματα του ακόμα και τα 8-9 μποφόρ, πρόσκαιρα σε ανοιχτά τμήματα ακόμα και τα 10 μποφόρ.

Καλό θα ήταν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα, να μη ταξιδέψετε με πλοίο και αεροπλάνο και να μιλήσετε με τα κατά τόπους λιμεναρχεία της περιοχής σας.

Δείξτε τεράστια προσοχή κυρίως κατά τη διάρκεια της Κυριακής σε όλα τα νησιά του Αιγαίο πελάγους και ιδιαίτερα στις Κυκλάδες και τη Κρήτη.

Πιο αναλυτικά, δείτε παρακάτω τους ανέμους που θα επικρατήσουν τις επόμενες 48 ώρες σε όλη την Ελλάδα :

Στη βόρεια χώρα θα επικρατήσουν ανατολικοί, βορειοανατολικοί άνεμοι 4-6 μποφόρ, στη δυτική ανατολικοί, βορειοανατολικοί άνεμοι 4-6 μποφόρ, στη κεντρική βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι 5-7 μποφόρ, στην ανατολική βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 7-8 μποφόρ και στη νότια χώρα βόρειοι γενικά άνεμοι με ένταση 8-9 πρόσκαιρα στα ανοιχτά τμήματα του Αιγαίο πελάγους και 10 μποφόρ !!http://greek-weather.org/viewtopic.php?f=32&t=8654

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger