Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ-ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ-ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!

AKOYΩ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ,ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,  Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ,  ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ,ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΛΕ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΗΜΕΡΊΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΊΣ
ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΚΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΎΛΗ,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΣΤΕΝΑ,  ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΚΟ.
ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΑ-ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ.
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΑΡΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ-ΓΚΑΖΑ Η ΦΟΡΤΗΓΟ-ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΌ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΤΟΥ ΓΕΝΕ-ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ- ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014 ΥΠΗΡΧΑΝ 244 ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ Α ΤΑΞΗΣ,225 Β ΤΑΞΗΣ,ΚΑΙ 355 Γ ΤΑΞΗΣ,ΔΗΛ.ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 820,ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α ΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ 77 ΚΑΙ ΟΙ Γ ΤΑΞΗΣ 256 ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 334 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣ.
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕ.
ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ 127,ΛΟΣΤΡΟΜΟΙ 312,ΑΝΤΛΙΩΡΟΙ 21,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΑΡΧΙΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΙ,ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ,ΘΑΛΑΜΗΠΟΛΟΙ Α ΚΑΙ Β ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΙ 840,ΕΝΩ ΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΟΠΑΙΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟΥΣ 658 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΣΥ ΩΡΑΙΕ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ Τ  Ι  Π   Ο   Τ   Α
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????????
ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ-ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ-ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΛΘΩ


ΘΑΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΌΣ ΤΗΣ
ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου