Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ



Προς
Περιφερειάρχη  Θεσσαλίας
κ. Κ. Αγοραστό
&
Προς Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου
κ. Δ. Νασίκα


Κύριε Περιφερειάρχα &
κύριε Δήμαρχε,

Στις 4 – 9 - 2014 απέστειλα στον αρμόδιο για θέματα οδικής ασφάλειας υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο επιστολή, με την οποία του ζητούσα να εκδώσει υπουργική απόφαση που να απαγορεύει την κυκλοφορία βαρέων οχημάτων  στην, χαρακτηρισμένη ως εθνική οδό,  ΠΕΟ Βόλου -  Λάρισας,  όπου έχουν σημειωθεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα,  με αποκορύφωμα την απώλεια τριών νέων παιδιών στις 23 – 7 - 2014. Την επιστολή αυτή είχα αποστείλει την ίδια ημέρα και στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοΐδη .

Ο υφυπουργός κ. Μ.Παπαδόπουλος, απαντώντας στην επιστολή μου αυτή, με το με αριθμό πρωτοκόλλου 1749 και ημερομηνία 18 – 9 - 2014 έγγραφό του,  με ενημερώνει ότι το μέτρο αυτό (της απαγόρευσης της κυκλοφορίας) μπορεί να επιβληθεί με απόφαση του περιφερειακού ή δημοτικού συμβουλίου, με την διαδικασία που αναλύεται στο κείμενο της απαντήσεώς του και να εγκριθεί από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας.
Με την βεβαιότητα ότι θα επιληφθείτε του θέματος,  δεδομένων και του ενδιαφέροντος και της ευαισθησίας που έχετε επιδείξει μέχρι σήμερα, είμαι στην διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεργασία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση


                                             Ζέττα  Μ.  Μακρή
Βουλευτής Μαγνησίας.



Υ.Γ. Σας επισυνάπτω την επιστολή που απέστειλα στους αρμοδίους  για το θέμα αυτό υπουργό και υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και την απάντηση του υφυπουργού  κ.  Μ. Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger