Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Αστέρα, φύγαμε για... Μάσα!

Αστέρα, φύγαμε για... Μάσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Στα πλέι οφ του Europa League προκρίθηκε ο Αστέρας επικρατώντας 3-1 της γερμανικής Μάιντς. Γκολάρα ο Ντε Μπλασίς, δύο γκολ από τον Μάσα...

Τρώγωντας έρχεται η όρεξη και ο Αστέρας Τρίπολης έπεσε κατευθείαν στη... Μάσα. Η ελληνική ομάδα στη ρεβάνς του 1-0 της Γερμανίας, επικράτησε 3-1 της Μάιντς και πήρε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με γκολάρα του Ντε Μπλασίς, αλλά ισοφαρίστηκαν και στο δεύτερο μέρος ο Μάσα με δύο γκολ έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στους Τριπολιτσιώτες.
Από το ξεκίνημα του αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάστηκε πολύ ορεξάτος και με διάθεση να κάνει παιχνίδι προκειμένου να καλύψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία και να πάρει την πρόκριση. Οι “Αρκάδες” πραγματοποίησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα με τον Ρόλε (5') και τον Ντε Μπλάσις (6'), στη συνέχεια δέχτηκαν πλήγμα αφού στο 29' έχασαν τον Μπαντινμπανγκά, ο οποίος αποχώρησε αναγκαστικά. Ένα λεπτό αργότερα όμως η τύχη φρόντισε να χαμογελάσει στον Ντε Μπλασίς. Ο Αργεντινός έπιασε μία σέντρα σουτ από δεξιά, η μπάλα διέγραψε καμπύλη, χτύπησε δτο δεξί δοκάρι του Κάριους και καφώθηκε στα δίχτυα για το 1-0.
Τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ όμως για τους γηπεδούχους. Στο 39' οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική τους ολιγωρία και ισοφάρισαν, με τον Κοου.
Στο δεύτερο μέρος, η ελληνική ομάδα προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ. Το εγχείρημα βέβαια ήταν δύσκολο, αφού για να περάσει χρειαζόταν δύο γκολ. Ο Αστέρας όμως δεν το έβαλε κάτω. Αφού έχασε τρελές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα ισοφάρισε στο 68'. Ύστερα από αντεπίθεση, ο Ντε Μπλάσις έβγαλε τον Μάσα μόνο απέναντι με το τέρμα, πλάσαρε και έκανε το 2-1. Στη συνέχεια οι Αρκάδες ήταν τυχεροί, αφού οι Γερμανοί είχαν δοκάρι (71' Οκαζάκι) και στον χρόνο που απέμεινε τα έριξε όλα για να πετύχει τρίτο γκολ και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Και τα κατάφερε! Στο 86' ύστερα από αντεπίθεση, η αλλαγή του Στάικου Βεργέτη, ο Σανκαρέ “έσπασε” την μπάλα με κεφαλιά στον Μάσα, ο οποίος βγήκε ξανά μόνος με τον Κάριους και σημείωσε με πλασέ το 3-1. Ο Αστέρας στον χρόνο που απέμεινε άντεξε αμυντικά, διατήρησε το σκορ και πήρε τη νίκη, η οποία τον έστειλε στα πλέι οφ του Europa League.
Ήταν ένα φοβερό παιχνίδι με θέαμα και σασπένς. Μπράβο στους “Αρκάδες”.
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά, Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις
Μάιντς: Κάριους, Μπροσίνσκι, Παρκ, Νοβένσκι, Μπελ, Γκάις, Ζούλιαν Μπαουμγκαντλινγκερ, Μόριτζ, Κόου, Μάλι, Οκαζάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger