Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ανοίγει φτερά για Σκιάθο η Sky Express

Ανοίγει φτερά για Σκιάθο η Sky ExpressΔρομολόγια θα συνδέουν τη Σκιάθο με τη Θεσσαλονίκη
Τρία δρομολόγια κάθε εβδομάδα της αεροπορικής εταιρείας Sky Express θα συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο ενόψει της τουριστικής περιόδου.
Τα δρομολόγια αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με αεροσκάφος τύπου Jet Stream 41 με δυνατότητα τριάντα θέσεων.
Τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο θα ξεκινούν στις 16:25, στις 08:00 και στις 14:00, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, αντίστοιχα, ενώ από Σκιάθο για Θεσσαλονίκη θα αναχωρούν στις 18:35, στις 10:10 και στις 16:00. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 90 ευρώ για προσφορές συν 12 ευρώ τους φόρους αεροδρομίου και θα φτάνει τα 140 ευρώ με 12 ευρώ επιπλέον για τους φόρους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Sky Express θα συνδέει την Κεντρική Ελλάδα μέσω του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με τη Μύκονο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και τη Μυτιλήνη, αρχής γενομένης στις 25 Ιουνίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

How to Clean Swarovski Jewelry. Swarovski is known for crystals. These crystals are used [url=http://www.swarovskijewellery-uksale.co.uk/]www.swarovskijewellery-uksale.co.uk[/url] to create unique jewellery. Taking care of your ...

Powered By Blogger