Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Mε το σύλλογο πολυτέκνων

Mε το σύλλογο πολυτέκνωνΣυνάντηση της Δωροθέας Κολυνδρίνη
Την αμέριστη συμπαράστασή της στους πολύτεκνους της Μαγνησίας, εξέφρασε η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, κατά τη χθεσινή συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου τους. Η κ. Κολυνδρίνη δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια θα παραμείνει αρωγός στις εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου, με γνώμονα πάντα την στήριξη της οικογένειας και μάλιστα σε καιρούς εξαιρετικά δύσκολους για το σύνολο της κοινωνίας μας.
Στη συνέχεια παρακολούθησε τη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο, για το γιορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής η κ. Κολυνδρίνη επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και μεταξύ άλλων τόνισε την σημασία της όσο το δυνατόν καλύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών της αυτοδιοίκησης.

Το απόγευμα της Πέμπτης η κ. Κολυνδρίνη συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους περιόδευσε στην Άλλη Μεριά, στην Ανακασιά, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, την Μακρινίτσα και την Πορταριά. Μιλώντας με κατοίκους της Πορταριάς, στην κεντρική πλατεία, η κ. Κολυνδρίνση αναφέρθηκε και στο έργο αποκατάστασης στο δρόμο Πορταριάς - Μακρινίτσας, που πρόκειται να ξεκινήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger