Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Μ. Γλέζος: "Ναι σε κυβερνητική συνεργασία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν..."



Αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση διενέργειας εθνικών εκλογών "βλέπει" ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος, αλλά δεν αποκλείει συμμαχία ακόμα και με τα κόμματα που απαρτίζουν το σημερινό κυβερνητικό συνασπισμό.

Σε συνέντευξή του στην "Ελευθεροτυπία", ο Μ. Γλέζος δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος! Αλλά και αυτοδύναμος να είναι, πάλι θα ζητήσει συμμαχίες. Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας και κυρίως δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε χωρίς τον λαό. Ο λαός θα αποφασίζει για όλα».

Για το ενδεχόμενο να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γλέζος ανέφερε πως «αν συμβεί αυτό, τότε θα πάρουμε την εντολή και θα ζητήσουμε από τα κόμματα να συνεργαστούν μαζί μας, πάνω σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα απαλλαγής από τα μνημόνια και τις συνέπειές τους».


Ερωτηθείς σχετικά, ο ίδιος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναζητήσει συνεργασίες με όλα τα κόμματα -εκτός της Χρυσής Αυγής όπως σημείωσε- συμπεριλαμβανομένων των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. «Εάν μετανιώσουν, εάν αλλάξουν στάση, και θελήσουν να βοηθήσουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς, γιατί όχι;» ανέφερε.


Πηγή:www.capital.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.saogoncalofc.com.br/?lcsale=Louis-Vuitton-Handbags.html]http://www.saogoncalofc.com.br/?lcsale=Louis-Vuitton-Handbags.html[/url] jyc http://www.tedescoconsultoria.com.br/?SALE=Michael-Kors-Handbags.html eul http://reframaquinas.com/?red-bottom=Buy-Cheap-Christian-Louboutin-Shoes.html kohxcab http://www.cremejundiai.com.br/index.asp?SAVE=Michael-Kors-Handbags.html ppsu http://www.adamimoda.com.br/?worldcup=World-Cup-Jerseys-2014.html kbm [url=http://imobiliariaitupevaadm.com.br/?high-heels=Discount-Christian-Louboutin-Shoes]http://imobiliariaitupevaadm.com.br/?high-heels=Discount-Christian-Louboutin-Shoes[/url] ccaeic http://panificadoracigana.com.br/?red-bottom=Discount-Christian-Louboutin-Shoes wdqg http://www.ebge.com.br/?lvsale=Louis-Vuitton-Handbags.html coe http://imobiliariaitupevaadm.com.br/?high-heels=Discount-Christian-Louboutin-Shoes pfg http://www.floridaembalagem.com.br/?lvsale=Louis-Vuitton-Handbags.html sha http://www.floridaembalagem.com.br/?lvsale=Louis-Vuitton-Handbags.html lrd http://www.hotellenheiros.com.br/?BUY=Louis-Vuitton-Handbags.html sqy http://panificadoracigana.com.br/?red-bottom=Discount-Christian-Louboutin-Shoes wft http://wizardbotucatu.com.br/?lck=Louis-Vuitton-Handbags rbapiz

Powered By Blogger