Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επισκέψεις Μ.Χρυσοβελώνη σε υπηρεσίες της Μαγνησίας


«Η Περιφέρεια οφείλει να είναι αρωγός των Δημοσίων λειτουργιών»

ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Δημόσιες υπηρεσίες του Βόλου επισκέφθηκε η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη.
Επισκέφθηκε το Τελωνείο, τον ΟΑΕΔ, την Επιθεώρηση Εργασίας, τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών, το Λιμεναρχείο, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου στο κτίριο Σπίρερ, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και τη ΔΕΥΑΜΒ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «παντού διαπίστωσε «κατακερματισμένες» υπηρεσίες και υπαλλήλους οι οποίοι προσπαθούν να ανταποκριθούν με φιλότιμο στις αυξημένες απαιτήσεις της εργασίας τους. Έγινε αποδέκτης παραπόνων για τις περικοπές στις αποδοχές τους, αλλά και για τις δυσκολίες στην καθημερινή υπηρεσιακή τους ζωή.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Μαγνησίας υπογράμμισε πως η βελτίωση της διοικητικής ικανότητας με την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του προσωπικού σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών είναι στο πρόγραμμα του συνδυασμού της «Θεσσαλία, η γη μας».
Mε εργαζομένους στην ΑΓΕΤ
Εξάλλου χθες το μεσημέρι η υποψήφια Περιφερειάρχης Θεσσαλίας συναντήθηκε με τα μέλη του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στο Βόλο και ενημερώθηκε για τις προτάσεις της διοίκησης που επικεντρώνονται στη μείωση των αποδοχών τους. Η κ. Χρυσοβελώνη τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger