Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους που στήριξαν το συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές, αντιπαλεύοντας κάθε είδους πιέσεις, εκβιασμούς και ψεύτικα διλήμματα.
Τα αποτελέσματα της Κυριακής έδωσαν ένα θετικό και ελπιδοφόρο μήνυμα συσπείρωσης και συστράτευσης, ενίσχυσης των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και από ανθρώπους που μέχρι χτες στήριζαν άλλους πολιτικούς χώρους.  ΟΙ λαϊκές οικογένειες της Σκοπέλου επιβράβευσαν τους μέχρι τώρα αγώνες μας και μας έδωσαν την πρώτη θέση στην πόλη της Σκοπέλου, με διαφορά 151 ψήφους από το δεύτερο και ποσοστό 33,21%. Παράλληλα τριπλασιάστηκαν οι ψήφοι μας στη Γλώσσα και το γενικό ποσοστό εκτινάχτηκε στο 24,4%.
Επίσης είναι θετικό ότι σε όλους τους δήμους υπήρξε ανοδική τάση σε σχέση με τον Ιούνη του 2012, σε ορισμένους μάλιστα ξεπέρασε ψήφους και ποσοστά των τοπικών εκλογών του 2010.
Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός, μέσα και έξω από τα Δημοτικά Συμβούλια, για την οργάνωση της πάλης, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα λαϊκά συμφέροντα.

Η στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δεύτερο γύρο έχει τεθεί αναλυτικά κατά την προεκλογική περίοδο, είναι στάση αρχών και εναντιώνεται σε κάθε συνδυασμό υπεράσπισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φορέα της αντιλαϊκής πολιτικής.
Καλούμε το λαό της περιοχής να καταδικάσει και στο δεύτερο γύρο τους εκφραστές της κεντρικής πολιτικής και τους πειθαρχημένους στις κατευθύνσεις και οδηγίες της ΕΕ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μαζί με τους εργαζομένους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας.
Εξαρχής τοποθετηθήκαμε για το χαρακτήρα των εκλογών  που έπρεπε να δοθεί με ενιαία κριτήρια και στις τρεις κάλπες.
Στη μάχη των ευρωεκλογών την ερχόμενη Κυριακή 25 Μάη δεν πρέπει να λείψει κανείς, ακόμη κι αυτοί που επέλεξαν να απέχουν την πρώτη Κυριακή. Η αποχή εξυπηρετεί μόνο τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας.
Στηρίξτε - δυναμώστε και στην Ευρωβουλή το ΚΚΕ, καμιά ψήφος να μην ξεστρατίσει, καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη.
                  Ψηφίζουμε ΚΚΕ παντού, δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου

 
NewsAlloy button