Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ταπείνωσε τον Μουρίνιο ο Σιμεόνε

Ταπείνωσε τον Μουρίνιο ο Σιμεόνε

 Ο Αργεντίνος τεχνικός έκανε συντρίμμια το περίφημο… πούλμαν της άμυνας του «special one» - Ισπανικός «εμφύλιος» επί πορτογαλικού εδάφους ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ

Με μια εμφατική νίκη σφράγισε επί βρετανικού εδάφους η Ατλέτικο Μαδρίτης την εντυπωσιακή φετινή της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αποδεικνύοντας ότι δεν τη σταματούν ούτε λεωφορεία, ούτε διαστημόπλοια, ούτε… ο Θεός ο ίδιος!

Η εκπληκτική ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε σάρωσε την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο και πατώντας πάνω στα συντρίμμια της, πέρασε με το εμφατικό 3-1 στον τελικό του Champions League!

Ο αργεντίνος τεχνικός απέδειξε στον Ζοζέ Μουρίνιο ότι θέαμα, νίκες και προκρίσεις μπορούν να συνδυαστούν και ότι δεν είναι μόνο η άμυνα - στην οποία έχει δείξει μια ιδιαίτερη εμμονή το τελευταίο διάστημα ο «special one» - αυτή που φέρνει τα αποτελέσματα.

Οι «ροχιμπλάνκος» δε μάσησαν απ’ το γκολ του… δικού τους Τόρες (36’) και γυρίζοντας το παιχνίδι με τους Αντριάν (44’), Ντιέγκο Κόστα (60’, πεν.) και Αρντά (72’), έστειλαν μήνυμα έρχονται με φόρα για την πρώτη κούπα με τα μεγάλα αυτιά στον τελικό της 24ης Μαΐου που θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger