Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ομιλία Βασιλούδη στο Βόλο 9/5/2014



Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου την Παρασκευή 9 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου  Βόλου στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου Χρήστου Βασιλούδη, επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
  Όσοι  Σκοπελίτες –τισσες , Γλωσσιώτες –τισσες και Κληματιανοί - τιανές έδωσαν το παρόν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον υποψήφιο για τα έργα και τις δράσεις που έλαβαν χώρα στο νησί της Σκοπέλου την τετραετία 2007-2010 στην οποία ήταν Δήμαρχος Σκοπέλου, καθώς και για τα έργα τα οποία δρομολογήθηκαν  την εν λόγω περίοδο και έλαβαν χώρα μετά το 2010.
Ο υποψήφιος δήμαρχος ανέλυσε το πρόγραμμα δράσης της επόμενης  πενταετίας  και τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης στους οποίους  πρέπει να επικεντρωθεί η νέα διοίκηση του Δήμου Σκοπέλου, ώστε το νησί να αποκτήσει τη θέση που του αρμόζει σε όλους τους τομείς (τουρισμός, πολιτισμός κ.α.).
Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, αρκετοί από τους οποίους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τρεις και ο κουκος !!!

Powered By Blogger