Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δεν πέρασε το «μονοπώλιο» και ξεκινούν αύριο τα δρομολόγια της νέας εταιρείας για τις Σποράδες...Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τον ακτοπλοϊκό «πόλεμο»

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για τον ακτοπλοϊκό «πόλεμο»Δεν πέρασε το «μονοπώλιο» και ξεκινούν αύριο τα δρομολόγια της νέας εταιρείας για τις Σποράδες
Παρά τον «πόλεμο» που δέχεται η AEGEAN FLYING DOLPΗΙΝS ξεκινά κανονικά από αύριο τα δρομολόγια για τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Η μοναδική διαφοροποίηση ως απόρροια των προσκομμάτων που δημιούργησε «η παρέμβαση ανταγωνιστών» είναι ότι προς το παρών δεν θα υπάρχει δρομολόγιο για Γλώσσα, ενώ τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν κανονικά από τις 4 Απριλίου από Βόλο για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο και Αγ. Κωνσταντίνο.
«Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να ξεκινήσουμε παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και τα οποία εγκαίρως επισημάναμε για να ενημερωθούν και οι αρμόδιες αρχές και να πράξουν τα δέοντα» υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ χθες ο κ. Ανδρουλιδάκης, υπεύθυνος για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια που ξεκινούν εκ μέρους της AEGEAN FLYING DOLPΗΙΝS.

Ο ίδιος δεν έκρυψε όχι τόσο την ενόχληση όσο πολύ περισσότερο την έκπληξή του για τον τρόπο με τον οποίο «επιχειρούν να τορπιλίσουν ένα εγχείρημα εν τη γενέσει του όσοι αισθάνονται ανταγωνιστές ενώ όταν ρωτήθηκε για τους πολιτικούς που ασκούν επίσης πιέσεις να μην λειτουργήσει η εταιρεία στην περιοχή και ποιοι είναι αυτοί, υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ότι «η αναφορά της εταιρείας αφορά στα όσα οι ίδιοι οι πράκτορες τους επισήμαναν, υποχωρώντας τελικά από την αρχική συμφωνία που είχαν κάνει με την AEGEANFLYINGDOLPΗΙΝS και αρνούμενοι να αναλάβουν την έκδοση εισιτηρίων για λογαριασμό της.
Η AEGEAN FLYING DOLPΗΙΝS όπως έκανε γνωστό στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Ανδρουλιδάκης, δεν πρόκειται να παραμείνει με σταυρωμένα χέρια καθώς έχει ζητήσει ήδη την παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όλων των άλλων αρμοδίων αρχών ενώ επίσης όπως άφησε να εννοηθεί η εταιρεία θα κινηθεί και νομικά προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά της.
Για το συγκεκριμένο θέμα έχουν λάβει γνώση τόσο ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτ. Βαρβιτσιώτης και ο γενικός γραμματέας του ΥΕΝ Αθανάσιος Μπούσιος καθώς επίσης οι βουλευτές Μαγνησίας, οι δήμαρχοι των νησιών των Βορείων Σποράδων, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών γραφείων, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας.
ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger