Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Υπερχείλισε η γέφυρα στον Πάμισο ποταμό


Οι τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις προκάλεσαν προβλήματα στο νομό Τρικάλων, καθώς ανέβηκε η στάθμη των ποταμών. Από σήμερα  μάλιστα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με την Π.Ε. Τρικάλων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των τροχοφόρων, μέχρι νεωτέρας, στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεγάλων Καλυβίων – Μαγούλας Καρδίτσας (στο ύψος της γέφυρας του Παμίσου ποταμού) λόγω υπερχείλισης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς για όσο χρειαστεί ώστε να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία. Επίσης πρόβλημα έχει προκύψει και στην περιοχή του Δενδροχωρίου και συγκεκριμένα στον ποταμό Ανάποδο.

Σήμερα κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη προχώρησε σε αυτοψία της περιοχής και όπως προέκυψε μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν εργασίες καθαρισμού του ποταμού από τα πολλά φερτά υλικά που έχουν συσσωρευτεί.
Λόγω της ανόδου της στάθμης του ποταμού προκλήθηκαν ζημιές σε 250 στρέμματα σιτηρών και σε 150 στρέμμα με καλαμπόκια.
Όπως ανέφερε στην «Ε» ο κ. Μιχαλάκης έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός στις γέφυρες Ζάρκου, Πηνειάδας και Κλοκοτού έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα με υπερχειλίσεις.
Εφ. Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger