Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σποράδες Ανοίγει ο κύκλος των πτήσεων


Ανοίγει ο κύκλος των πτήσεωνΣτις 24 Απριλίου καταφθάνουν οι πρώτοι Ολλανδοί στο διεθνές αεροδρόμιο Σκιάθου
Σε κλίμα αισιοδοξίας και με θετικές σκέψεις ανοίγει στις 24 Απριλίου ο κύκλος των πτήσεων της φετινής σεζόν, με τους πρώτους Ολλανδούς να καταφθάνουν την προαναφερθείσα ημερομηνία στο νησί του Παπαδιαμάντη, ενόψει καλοκαιριού. Η αυλαία της τουριστικής σεζόν ανοίγει και φέτος με τους πρώτους Ολλανδούς τουρίστες, ενώ την Παρασκευή 2 Μαΐου αναμένονται πέντε συνολικά πτήσεις, οι πρώτες από Αγγλία, οι οποίες αναμένεται να μεταφέρουν περισσότερους από χίλιους Βρετανούς τουρίστες στο νησί.
Η γενική αίσθηση είναι ότι οι φετινές κρατήσεις είναι εμφανώς αυξημένες σε σχέση με πέρυσι, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ήδη από την χειμερινή σεζόν, έχει δημιουργηθεί κλίμα αισιοδοξίας. Ο πρώτες πέντε πτήσεις από Βρετανία έχουν χωρητικότητα άνω των 150 ατόμων έκαστη, ενώ σε ορισμένα αεροσκάφη, η μέση χωρητικόητα σε επιβάτες είναι περί τα 200-210 άτομα, γεγονός που συνηγορεί υπέρ της αυξημένης προσέλευσης ξένων επισκεπτών στο διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου.

«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι, διότι τα στοιχεία που υπάρχουν είναι θετικά και η εκτίμησή μας είναι ότι θα υπάρξουν περισσότερες αφίξεις φέτος» αναφέρει στο σημείο αυτό ο αερολιμενάρχης Σκιάθου, κ. Πετράκης.
Οι Βρετανοί επισκέπτες προέρχονται από όλες τις περιοχές της γηραιάς Αλβιόνος, συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας, δεδομένου ότι υπάρχει πτήση και από το Εδιμβούργο. Οι αρχικές εκτιμήσεις είναι θετικές, για όλη τη θερινή περίοδο, διότι παρουσιάζεται μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις των αεροπορικών εταιριών, κυρίως από Ιταλία και Αγγλία. Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί αποτέλεσαν το κέντρο βάρους της περσινής σεζόν και κυρίαρχη τουριστική δύναμη, εν αντιθέσει με τους Αγγλους που παρουσίασαν ελαφρά κάμψη, ενώ όπως όλα δείχνουν φέτος, παίρνουν και πάλι το προβάδισμα.
Στο μεταξύ, η Αγγλία παραμένει σταθερή δύναμη για τα νησιά των Βορείων Σποράδων επί σειρά ετών, ενώ όπως όλα δείχνουν, ο απόηχος της ταινίας «Μάμα μία» και της συμμετοχής του Δήμου Σκιάθου και των νησιωτικών Δήμων κατ’ επέκταση, στις τουριστικές εκθέσεις της Βρετανίας, καλά κρατούν.
Την ίδια στιγμή, βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα που πραγματοποιούνται στο διεθνές αεροδρόμιο της Σκιάθου. «Σύμφωνα με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα, τα έργα επέκτασης του διαδρόμου και της πίστας όπου σταθμεύουν τα αεροπλάνα, προχωρούν με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς και αναμένεται το καλοκαίρι του 2015 να παραδοθεί το έργο» υπογραμμίζει ο αερολιμενάρχης Σκιάθου.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

я думаю, что это довольно распространенная проблема , поэтому я думаю, что кто-то может помочь мне решить эту ошибку . это выглядит как у меня кто-то трудности в написании сообщений . Может кто-то мне помочь? . контакт через мой [URL = http://www.healthcentral.com/profiles/c/398704 ] персональный сайт [/ URL] или просто написать мне в ПМ :)

Powered By Blogger