Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τρίτη σερί νίκη και κορυφή!


Το γκολ του Ανιέτε στο 93ο λεπτό απέτρεψε το έμφραγμα!

νικη βολου
Έπαιξε με τη φωτιά η Νίκη Βόλου αλλά δεν κάηκε… Σε ματς με φοβερό φινάλε, ο Λουκίνας ισοφάρισε στο 90ό λεπτό με κεφαλιά αλλά ο Ανιέτε, ψύχραιμος από την άσπρη βούλα, έγραψε το τελικό 2-1 για τους “κυανόλευκους” που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζιώρας με προβολή. Τρίποντο ανόδου το σημερινό, που είναι το τρίτο συνεχόμενο στα πλέι οφ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη που συνεχίζει ακάθεκτη για να κάνει πργαματικότητα το όνειρο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ!

Μία αλλαγή από τον Αλέκο Βοσνιάδη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καθώς θέση στο βασικό σχήμα του σημερινού αγώνα έχει ο Νίκος Σουλίδης (στο χώρο της μεσσαίας γραμμής) αντί του Ακασού. Οι υπόλοιποι δέκα είναι οι αναμενόμενοι, δηλαδή ο Αποστολίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα η τετράδα των Ζουλιώτη, Ρεπετσά, Γιώτα, Σοϊλέδη, ο Πινιέιρο σε ρόλο αμυντικού χαφ και οι Μανουσάκης, Ισαάκ, Ανιέτε, Τζιώρας στον επιθετικό τομέα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό κι αρκετές φάσεις στα δύο καρέ. Η Νίκη Βόλου μπήκε καλύτερα, ζήτησε το γκολ, αλλά έλειπε η καλή τελική πάσα, μιας και η ανάπτυξη γίνονταν από τα πλάγια με σέντρες των Ζουλιώτη και Σοϊλέδη. Από την άλλη, τα Χανιά ήταν αρκετά επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις με οργανωτή τον Βασιλόγιαννη, ενώ απείλησαν στις στημένες φάσεις, στα κόρνερ που κέρδισαν. Κι ενώ οι ομάδες οδηγούνταν προς τα αποδυτήρια χωρίς σκορ, ο Χρήστος Τζιώρας βρήκε και πάλι στόχο… Με προβολή ύστερα από ασίστ του Πινιέιρο, σκόραρε και ξεσήκωσε τον κόσμο στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Νίκη Βόλου μετράει πλέον 5 γκολ στα πλέι οφ και τα έχει πετύχει όλα στο πρώτο ημίχρονο, ο δε Τζιώρας έχει σκοράρει 3 φορές.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας το δεύτερο γκολ για να “καθαρίσει” το ματς, είχε ακυρωθέν γκολ με τον Ανιέτε στο 51′ αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει κάποια άλλη επιθετική της προσπάθεια. Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε. Η κεφαλιά του Κουνκίνα για το 1-1 στο 90ό λεπτό προκάλεσε …έμφραγμα στους φιλάθλους των “κυανόλευκων”, αλλά η καρδιά όλων πήγε στη θέση της όταν είδαν τον Ανιέτε να ευστοχεί σε πέναλτι στο 93ο λεπτό. Δίκαιη επικράτηση για τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, έστω και αυτό το δρματικό τρόπο, κόντρα σε μια επικίνδδυνη ομάδα που αναμένεται να κάνει ζημιά στα πλέι οφ. Τρίποντο ανόδου που φέρνει τη Νίκη Βόλου στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Οι σημαντικότερες στιγμές της αναμέτρησης:
14′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη! Από προσπάθεια του Ανιέτε που έκλεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Ισαάκ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι (και λίγο πιο αριστερά), αλλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι “κυανόλευκοι” έχουν πάρει τα ηνία του αγώνα και προσπαθούν να εντείνουν την πίεσή τους.
18′ Απαντάει στις ευκαιρίες η φιλοξενούμενη ομάδα. Από κόρνερ του Βασιλόγιαννη, ο Χατζηισαΐας πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και ο Αποστολίδης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο δεξί “παραθυράκι” της εστίας του, στέλοντας την μπάλα ξανά σε κόρνερ. Φοβερή επέμβαση από τον γκολκίπερ της Νίκης στη φάση αυτή!
20′ Σουτ του Σοϊλέδη μέσα στη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος ενώ ο Ισαάκ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα από κοντά αλλάζοντάς της πορεία. Στην εξέλιξη της φάσης, τα Χανιά έβγαλαν επικίνδυνη αντεπίθεση και ο Αποστολίδης πρόλαβε να διώξει πέφτοντας προ του Κοσταντίνοφ.
30′ Δυνατό σουτ του Ανιέτε από το ημικύκλιο έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
32′ Κόρνερ του Βασιλόγιαννη, ο Χατζηισαΐας πήρε την κεφαλιά προ του Αποστολίδη μέσα στη μικρή περιοχή και η μπάλα έφυγε πλάγια, παράλληλα με το τέρμα, σε άλλη μία στημένη φάση που τα Χανιά απείλησαν.
36′ Σουτ του Βασιλόγιαννη λίγο μέσα στη μεγάλη περιχοή, κόντραρε στα πόδια του Γιώτα.
36′ Φάουλ σε καλή θέση για τη Νίκη, στη συμβολή των γραμμών της μεγάλης περιοχής και πλάγια αριστερά. Το εκτέλεσε ο Ανιέτε κι απέκρουσε ο Θεοδωρόπουλος, ενώ ο Μανουσάκης που πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας δεν την βρήκε με το κεφάλι.
37′ Κίτρινη κάρτα στον Σουλίδη.
39′ Ο Χατζηισαΐας ανέκοψε σέντρα του Ισαάκ που εάν περνούσε, θα έβγαζε τον Ανιέτε μόνο του απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ στο σημείο του πέναλτι.
42′ Άλλη μία καλή στιγμή για τη Νίκη. Εξαιρετική σέντρα του Σοϊλέδη, ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής που έφυγε άουτ.
45′ Κίτρινη κάρτα στον Σοϊλέδη, για μαρκάρισμα στον Βασιλόγιαννη, με τον παίκτη της Νίκης να διαμαρτύρεται έντονα πως δεν βρήκε τον αντίπαλό του και αυτός έπεσε μόνος του.
45+1′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τη ΝΙΚΗ. Ο Πινιέιρο πέρασε ωραία σέντρα στην πλάτη της άμυνας και ο Τζιώρας με προβολή μπροστά στον Θεοδωρόπουλο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όπως και στο ΕΑΚ, ο Τζιώρας “χτυπάει” στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Λήξη του α’ ημιχρόνου.
51′ Ακυρωθέν τέρμα για τη Νίκη. Από λάθος στην άμυνα των Χανίων, ο Ισαάκ πάσαρε στον Ανιέτε που σκόραρε με σουτ, αλλά ο α΄βοηθός Χουλιάρας σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας οφσάιντ.
53′ Κίτρινη κάρτα στον Γκούμα.
63′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά. Ο Μαραγκουδάκης πήρε ανάποδη κεφαλιά από καλή θέση και ο Αποστολίδης έδιωξε σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Αφού πέρασε η φάση, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έσπευσε να συγχαρεί τον πορτιέρε της Νίκης, δίνοντάς του το χέρι.
68′ Σέντρα του Μανωλά, κεφαλιά του Βασιλόγιαννη έφυγε άουτ.
76′ Ευθύβολο μακρινό σουτ του Βασιλόγιαννη μπλόκαρε σταθερά ο Αποστολίδης.
78′ Φοβερή κούρσα του Σοϊλέδη και πάσα στον Ανιέτε που μπήκε στη μεγάλη περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Γκούμα, σε μια φάση που ο Ισπανός ζήτησε τράβηγμα και πέναλτι.
80′ Συρτό σουτ του Ανιέτε εκτός μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.
82′ Κίτρινη κάρτα στον Βαλλιάνο.
90′ Ισοφάριση για τα Χανιά. Αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη στην καρδιά της άμυνας, ο Λουκίνας με κεφαλιά έγραψε το 1-1.
Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.
90+1′ Κίτρινη κάρτα στον Βασιλόγιαννη.
90+2′ Πέναλτι για τη Νίκη σε χέρι του Πάγκαλου.
90+3′ ΓΚΟΟΟΟΛ για τη ΝΙΚΗ. Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανιέτε!
Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Σουλίδης (78′ Ρονκάτο), Μανουσάκης (87′ Γκότοβος), Ισαάκ (69′ Μπιτσάκος), Ανιέτε, Τζιώρας.
Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς (71′ Καμπλιώνης), Ζντράβκοβιτς, Χατζηισαΐας, Πιθαρούλης, Πότσι, Γκούμας (80′ Λουκίνας), Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοφ (56′ Βαλλιάνος).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.reddeerlive.ca/images/oakleycheap.html][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]A two-time winner similar to going to be the Nancy Lieberman award as women's college or university basketball's exceed point guard, she also was a multi functional three-time unanimous All-Big East selection. [url=http://www.hrcpinsights.com/about-us/about-oakley.html][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]The US Supreme Court thrown to the wolves going to be the argument about 30 a few minutes before Jasper was taken to learn more about the death chamber everywhere over the Huntsville.State attorneys argued going to be the juror questionnaires far away had been accessible and that race was rarely a multi functional factor on court selection. [url=http://www.bridge-way.com/news-events/new-oakley.html][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]Before that he or she pulled out asmetropolitan bishop relating to Mosul. He was going to be the archbishop of Baghdad and Basra for those times when he or she became patriarch. Since then,the affected person has lived and worked all around the Damascus,the seat of going to be the Syriac [url=http://www.reddeerlive.ca/images/oakleycheap.html][b]oakley canada[/b][/url]Twitter's @policy account tweeted: "We stand leaving all of our users on the Turkey which of you dependall around the Twitter as a vital communications platform. We hope to educate yourself regarding have full access returned soon." [url=http://www.lacombelive.ca/images/showoakley.html][b]oakley outlet[/b][/url]

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.juliestravel.ca/images/oakleymall.html][b]oakley outlet[/b][/url]Russell Crowe,which of you plays going to be the Bible on your body as action-hero, had been tweeting Pope Francis everywhere over the the past few weeks, urging him you will see that windows Darren Aronofsky??s $130 million post to video about going to be the great flood [url=http://www.lacombelive.ca/images/showoakley.html][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]The person which of you uploaded going to be the video clip described going to be the river's re-emergence all over the Hebrew as an "unforgettable experience inthe field and "amazing." YouTube user Melanie Ross commented, "What an all in one beautiful big eyes Awesome.graphs Another user added, "You can believe going to be the many of the new life that flows providing some one this." [url=http://www.smartcorp.com/contact.asp?ctx=oakley+sunglasses][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]A destroyed Israeli soldier would be the fact treated in the Golan Heights, Tuesday, March 18, 2014. A roadside bomb buffet an Israeli patrol near the frontier to have going to be the Golan Heights all around the Tuesday,goingto be the army said, wounding four soldiers as part of your most sufferers serious catches to learn more about strike going to be the area considering the fact that going to be the Syrian conflict began a couple of years ago. Israel said a resource box responded allowing you to have artillery impacts all around the Syrian army targets. [url=http://www.smartcorp.com/contact.asp?ctx=oakley+sunglasses][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]As lindsay finished her closing arguments, Major DiMuro added: “Your misconduct would be the fact supposed to understand more about is available when all your family members are young and you’re stupid,all the way The Army is always that used to explore that. That’s just do not what happened on this page This officer took her or his rank,his / her authority,her or his art,his / her training, and the absolute and total confidence the Army placed on the him, and they used aspect for more information regarding harm junior officers.” [url=http://www.lacombelive.ca/images/showoakley.html][b]discount oakley sunglasses[/b][/url]

Ανώνυμος είπε...

This became available do not include them as going to be the case. But throughout the Monday, nature may have revealed a multi functional a great deal more exciting a high risk A a lot more sensitive probe including the microwave background??one that measures easiest waygoing to be the light in weight generated at the just how long the C.M.B. was created may possibly be the case ??polarized,?? as space is always alternatively compressed and stretched on the basis of gravitational waves??apparently sees precisely the signal expected from Inflation. Moreover,the amplitude for example going to be the have an effect on has to be that indeed a good deal more or at least a lot fewer expected about whether or not going to be the scaleof Inflation could possibly be the scale expected too Grand Unification. [url=http://www.mamantapett.com/about-mga-links/oakley-sunglasses-links.html][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url]The Syrian military said that more then one soldier was killed and seven wounded in the Israeli air strikes and condemned going to be the attack. "Repeating any of these hostile acts (airstrikes) would certainly endanger going to be the security and stability much like the region and make items available you will recognize that all possibilities,a multi functional Syrian military statement said. [url=http://www.juliestravel.ca/images/oakleymall.html][b]oakley sunglasses[/b][/url]evgeny Evgeny [url=http://www.lacombelive.ca/images/showoakley.html][b]oakley sunglasses[/b][/url]Ukraine??s government and Western nations around want OSCE monitors deployed on Ukraine but take heart talks all around the Wednesday at OSCE headquarters a lot poorer via a flight again if you don't have a multi functional deal. [url=http://www.negagolf.org/about-us/about-oakley-sunglasses.html][b]oakley sunglasses outlet[/b][/url]

Powered By Blogger