Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Παιδίατρος στο Νοσοκομείο, στο Π.Ι. Αλοννήσου και στο Κ.Υ. Σκοπέλου


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ
Από το Υπουργείο Υγείας εγκρίθηκαν και προκηρύχθηκαν τρεις νέες θέσεις επικουρικών ιατρών για το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και για τα Κέντρα Υγείας, που υπάγονται σε αυτό.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή, με βάση σχετικό αίτημα που είχε υποβληθεί από την Διοίκηση του ΑΓΝΒ στο υπουργείο Υγείας, προκηρύχθηκαν μία νέα θέση παιδιάτρου για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, μία νέα θέση Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας για το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και μία νέα θέση Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Με την προκήρυξη των παραπάνω θέσεων θα διευκολυνθεί η λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής του ΑΓΝΒ αλλά και η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου και του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου.
«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες του νομού μας,. Η αρμονική συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία του ΑΓΝΒ. Η προσπάθεια για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας θα συνεχιστεί αμείωτη και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο νομό Μαγνησίας και σε όλη τη χώρα, με απώτερο στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας», επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου της υφυπουργού Υγείας Ζέττας Μακρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger