Τρίτη 29 Απριλίου 2014

5ο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» Θερμαϊκού (βίντεο)


Του Γιώργου Νικολαΐδη (gnborn2shoot) 

Ο αγώνας διεξήχθη (26 και 27 Απριλίου) υπό την αιγίδα της A.E.Σ.Γ.Β.Ε. και του ΔΗΠΠΑΚΥΘ και ομολογουμένως αποτέλεσε  την απόλυτη επιτυχία από κάθε πλευρά. Διοργάνωση, συμμετοχές, παρουσίες γονέων, αθλητικών παραγόντων και με έκδηλο τον ενθουσιασμό και την χαρά των νεαρών αθλητριών καθ΄όλη την διάρκειά του.

 Την φιλοξενία της διοργάνωσης ανέλαβε ο τοπικός σύλλογος "Γ.Ο  ΑΙΑΣ ΘΕΡΜAΪΚΟΥ ", στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας.
Ο "ΑΙΑΣ", που φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυση του, στήριξε την επιτυχία της διοργάνωσης στην σημαντική προσπάθεια του προπονητή ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΤΡΑΪΑΝΟΥ και της ομάδας του που αποτελείται από την ΓΙΑΝΝΗ ΟΡΗ, την ΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ και την ΒΟΥΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥ.
Στις δύσκολες και για τον αθλητισμό μας οικονομικές συγκυρίες και  δυνατότητες, «ο αθλητισμός επιστρέφει στην βάση του, το Σωματείο» τόνισε η πρόεδρος του «ΑΙΑΝΤΑ» κα. Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου.
 Οι  επιτυχείς πρωτοβουλίες διοργάνωσης αγώνων που ανέλαβε μέχρι τώρα ο «ΑΙΑΣ», θα ήταν καλό να βρούνε και άλλους μιμητές αθλητικούς Συλλόγους ανά την Ελλάδα, πρωτοβουλίες που βοηθούν και αναπτύσσουν το άθλημα ουσιαστικά,  αντέτεινε  στην σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της  ΑΕΣΓΒΕ  κ. Λάμπρος Κωνσταντής.
Ίσως είναι και ο μοναδικός τρόπος να κρατηθεί ΤΩΡΑ στο υψηλό επίπεδο που του αξίζει κιόλας  ο Ελληνικός αθλητισμός, θα προσθέταμε εμείς.
Τους αγώνες  παρακολούθησαν πολλοί γονείς και φίλαθλοι της ενόργανης γυμναστικής και τίμησαν με την παρουσία τους η Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου, η Γ.Γ.Α. Κούλα Γιαννακίδου, ο πρόεδρος της ΕΓΟ Αθ. Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΑΕΣΓΒΕ Λάμπρος Κωνσταντής, ο πρόεδρος του ΔΥΠΠΑΚΗΘ Παναγιώτης Τροκάνας,   ο υπεύθυνος ενόργανης γυμναστικής της ΑΕΣΓΑ  Δημήτρης Τσεγκέλης, υποψήφιοι δήμαρχοι καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Θερμαϊκού, τις βραβεύσεις δε των νεαρών αθλητριών που πρώτευσαν, έκαναν αρκετοί από τους προαναφερθέντες.
Συμμετείχαν τα αθλητικά σωματεία  ΔΙΑΓΟΡΑΣ,  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΠΥΡΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΟΤΥΠΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΝΗΡΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Α.Ο. ΛΑΥΡΙΟΥ, ΑΟΕΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και "ΑΙΑΣ"  ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ με  περίπου 150   αθλήτριες στις κατηγορίες Ε΄, Δ΄, Γ΄και Β΄.
Και μέσω του παρόντος άρθρου, το Δ.Σ. του «ΑΙΑΝΤΑ» ευχαριστεί θερμά, τις αθλήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς και τους προπονητές των Αθλητικών Σωματείων που έλαβαν μέρος, τους χορηγούς των Αγώνων όπως και τις εθελόντριες/ εθελοντές που πρόσφεραν  προθύμως, με χαρά και ευγένεια τις υπηρεσίες τους.
Δείτε το σχετικό μας βίντεο πατώντας  ΕΔΩ

 
 
 
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger