Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Τίμησαν τον «προστάτη» της 32ης Ταξιαρχίας Π/Ν


Τίμησαν τον «προστάτη» της 32ης Ταξιαρχίας Π/Ν  Πραγματοποιήθηκε επίδειξη εξοπλισμού και συστημάτων
Εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή τελετή εορτασμού του Αγ. Γεωργίου -προστάτη του πεζικού- στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών. Συγκεκριμένα με αφορμή τον εορτασμό του πεζικού χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Γεωργούλα έκθεση οχημάτων, οπλικών συστημάτων και ατομικού οπλισμού. Μάλιστα όπως τονίστηκε η μονάδα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, παρά το γεγονός ότι οι οικονομικοί πόροι έχουν μειωθεί αρκετά συγκριτικά με το παρελθόν.
Αρχικά στη χθεσινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μια σύντομη ιστορική αναφορά στην Ταξιαρχία Πεζοναυτών και των Ταγμάτων που την απαρτίζουν, όπως και των άλλων μονάδων που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο Γεωργούλα, για την υποστήριξη των πεζοναυτών και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων της μονάδας από το διοικητή του στρατοπέδου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε από ομάδα πεζοναυτών μια εντυπωσιακή επίδειξη του εξοπλισμού και των συστημάτων που διαθέτει η μονάδα.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο διοικητής της 32ης ταξιαρχίας Π/Ν, Ταξίαρχος Πέτρος Κάρλες, τόνισε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν σημαντικότατη για τον Ελληνικό Στρατό, γιατί δόθηκε η ευκαιρία εορτασμού του προστάτη τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αν και μας λείπουν οι πόροι, δεν μας λείπει το αξιόμαχο προσωπικό και η προσπάθεια και έχουμε καταφέρει να είμαστε σε ετοιμότητα για οτιδήποτε».
ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger