Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Θα... βουλιάξουν τα λιμάνια καθώς καταγράφεται αύξηση 20% στις κρατήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Θα... βουλιάξουν τα λιμάνια

Θα... βουλιάξουν όπως όλα δείχνουν τα λιμάνια, καθώς καταγράφεται αύξηση 20% στις κρατήσεις των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που έγιναν από την 1η έως τις 12 Απριλίου 2014, για τις διακοπές του Πάσχα (από 12 έως 21 Απριλίου), σε σχέση με τις αντίστοιχες αργίες πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Travelplanet24.

Για το 2013 η περίοδος κρατήσεων ήταν από την 1η έως τις 27 Μαρτίου 2013 και η ταξιδιωτική περίοδος για όσους ταξίδεψαν μετ' επιστροφής από τις 27 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2013.

Οι Κυκλάδες παραμένουν από τις κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων για τις διακοπές του Πάσχα, καθώς η Τήνος αναδεικνύεται πρώτη στις προτιμήσεις για τη φετινή χρονιά και ακολουθούν η Πάρος, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Σύρος.

Την ίδια ώρα παρατηρείται σημαντική αύξηση στις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσα από φορητές συσκευές, όπως tablets και smartphones, μια και περίπου ένας στους πέντε Ελληνες έκλεισε τα ακτοπλοϊκά του εισιτήρια από φορητή συσκευή (18% των συνολικών κρατήσεων) παρουσιάζοντας αύξηση 7% σε ετήσια βάση.

Οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια περίπου επίπεδα με την περσινή χρονιά, με τη μέση τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για δύο άτομα μετ' επιστροφής να διαμορφώνεται εφέτος στα 139 ευρώ, από 141 ευρώ το 2013, σημειώνοντας μικρή μείωση 1,4%.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

this website order tramadol online sweden - tramadol 50 mg erowid

Powered By Blogger