Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Παιδάκι 10 χρονών έπεσε σε πηγάδι καθώς έπαιζε στη Σκιάθο!

Παραλίγο τραγωδία χθες Μ. Τετάρτη στο νησί

πυροσβέστες
Παραλίγο τραγωδία χθες Μ. Τετάρτη το πρωί στη Σκιάθο, όταν ένα 10χρονο αγοράκι, την ώρα που έπαιζε με φίλους του, έπεσε σε ξεσκέπαστο πηγάδι! Το ευτύχημα είναι ότι μέσα στο πηγάδι στα περίπου 10 μέτρα, υπήρχε ανάχωμα, όπου, από θαύμα έμεινε το παιδί και δεν κατέληξε στο βάθος που υπήρχε νερό με άμεσο κίνδυνο να πνιγεί.

Όλα έγιναν στις 11 χθες το πρωί, μέσα στη Σκιάθο, όταν παρέα μικρών παιδιών, που έπαιζε, βρήκαν ένα ξεσκέπαστο πηγάδι, όπου, το παιδάκι, στην προσπάθειά του να το εξερευνήσει, έπεσε μέσα…
Τα άλλα παιδιά ειδοποίησαν μια γυναίκα, που περνούσε από την περιοχή, που άμεσα ενημέρωσε το Πυροσβεστικό κλιμάκιο του νησιού. Επί τόπου πήγαν άμεσα τέσσερις πυροσβέστες, με επικεφαλής τον διοικητή του κλιμακίου, πυραγό Γιώργο Λιακόπουλο, που διαπίστωσαν ότι το παιδάκι βρισκόταν σε ανάχωμα, μέσα στο πηγάδι και σε βάθος 10 μέτρων περίπου.
Άμεσα οι πυροσβέστες κατέβασαν στο πηγάδι σκάλα και κατάφεραν να ανεβάσουν το 10χρονο αγόρι από το πηγάδι, δίνοντας τέλος, στην επικίνδυνη αυτή περιπέτεια του μικρού παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger