Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Προχωρά… παντού η ΑΕΚ, ολοκληρώνεται η εκκαθάριση της ΠΑΕ


Η ΑΕΚ… έρχεται (όπως αναφέρει και το σλόγκαν που λάνσαρε από την πρώτη μέρα της «επανεκκίνησης») και τίποτα δεν φαίνεται να τη σταματά. Ακόμη και τα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες για την εκκαθάριση της ΠΑΕ ή τις διαδικασίες για το γήπεδο φαίνεται πως βαίνουν προς επίλυση.

Το Δημόσιο δέχτηκε την εκχώρηση από την υπόθεση Ψωμιάδη που αποτελούσε και το τελευταίο εμπόδιο για την ολοκλήρωση εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Πλέον αυτή θα «κλείσει» και τυπικά μέχρι το τέλος του μήνα, για να μπορεί στη συνέχεια η ΑΕΚ να τη συστήσει εκ νέου προτού επιστρέψει την επόμενη περίοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας έστω και με κάποια καθυστέρηση αποφάσισε χθες να υπάρξει πρόσκληση ενδιαφέροντος για το χώρο που θα μεταφερθούν τα απορριμματοφόρα μετά την απομάκρυνσή τους από το σημείο που προορίζεται να αξιοποιηθεί για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σύντομα αναμένεται η ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης για το γήπεδο, αλλά και η έκδοση της άδειας λειτουργίας για την «Αγια-Σοφιά», που προχωρά με γοργούς ρυθμούς προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ, την ίδια ώρα, συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις. Συμφώνησε με την Τριγλία Ραφήνας για τον 16χρονο στόπερ της Τριγλίας Ραφήνας Στράτο Σβάρνα, ο οποίος θα αποτελέσει το δέκατο απόκτημα για τη νέα σεζόν, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες επενδύσεις σαν αυτή στη πρόσωπο του διεθνή με την Εθνική κάτω των 17 ετών. Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής εκκρεμεί η έγκριση του ΔΣ της ομάδας από τη Ραφήνα, που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. «Έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς τα επόμενα χρόνια. Εφόσον συνεχίσει να δουλεύει, έχει τις δυνατότητες να αφήσει εποχή», δήλωσε στην «Ώρα» ο προπονητής του, Γιώργος Παπακωστούλης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger