Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ .ΔΙΟΤΙ ΟΡΙΣΜΈΝΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ...


Ταλαιπωρία για 88 επιβάτες του «Ερατώ»
Ταξίδι ταλαιπωρίας είχαν, το απόγευμα του Σαββάτου, 88 επιβάτες του υδροπτέρυγου «Ερατώ» της εταιρείας Aegean Flying Dolphins, το οποίο ταξίδευε από τον Πειραιά προς την Αίγινα.

Όλα συνέβησαν στην διάρκεια του ταξιδιού οπότε άρχισε ένας έντονος κραδασμός, ο οποίος προερχόταν όπως ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Αίγινας από την δεξιά κύρια μηχανή.


Το σκάφος συνέχισε το ταξίδι του με μειωμένη ταχύτητα αλλά με έντονο τον κραδασμό και έφτασε στην Αίγινα, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες. Ακολούθησε  επιθεώρηση που διενεργήθηκε από μηχανικό του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων καθώς και από επαγγελματία δύτη διαπιστώθηκε αποκόλληση ενός εκ των τριών πτερυγίων της δεξιάς έλικας του πλοίου.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΕΡΑΤΩ» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης καθώς και προσκόμισης Πιστοποιητικού Αξιοπλοΐας από το Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Να σημειωθεί ότι το «Ερατώ» έκανε, το καλοκαίρι, δρομολόγια στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην γραμμή Σάμο-Πάτμο-Λειψούς-Κάλυμνο-Λέρο ενώ έγινε ευρύτατα γνωστό όταν παραιτήθηκε, το καλοκαίρι του 2012, ο καπετάνιος του Νίκος Χατζηνάκης επειδή σε ένα δρομολόγιο από τη Σάμο μετέφερε επιβάτη τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

«Έκανα την αντίσταση μου μας είπε, διότι δεν δέχομαι να κάνω το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου που είναι ένας από αυτούς που μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε. Πληροφορήθηκα από το λοστρόμο μου ότι στο δελφίνι λίγο πριν αναχωρήσουμε από Σάμο, είχαμε μια καθυστέρηση εκείνη την ημέρα, μπήκε επιβάτης ο κ. Παπανδρέου», έχει δηλώσει ο κ. Χατζηνάκης. Και πρόσθεσε:

«Όταν όμως μπήκα στην αίθουσα επιβατών διαπίστωσα ότι μεταξύ των επιβατών ήταν και 5 φρουροί αλλά όπως συνηθίζεται ο καπετάνιος δεν είχε ενημερωθεί. Το θεώρησα πολύ προσβλητικό και ένοιωσα ότι είμαι το σωφεράκι του κ. Παπανδρέου. Μου πέρασε από το μυαλό προς στιγμήν να δηλώσω ασθένεια αλλά σκέφθηκα τους 70 επιβάτες κυρίως αλλοδαπούς τουρίστες που ήθελαν να πάνε στον προορισμό τους.
» Στη συνέχεια δήλωσα την παραίτηση μου την οποία έστειλα και γραπτή για λόγους επαγγελματικής ευθιξίας. Την δυσαρέσκεια μου, πιστεύω ότι την αντιλήφθηκε ο κ. Παπανδρέου διότι όταν συναντηθήκαμε και αλληλοκοιταχθήκαμε στην αίθουσα επιβατών πρέπει να σας πω ότι κατέβασε τα μάτια του».
ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν συνέβη κάτι τέτοιο, διότι το
ΕΡΑΤΩ είναι δεμένο και περιμένει να ανέβει στις Σποράδες για να εκτελέσει δρομολόγια

Powered By Blogger