Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ο Στάθης Ντούρος Βολιώτης, άνεργος γεωπόνος, υποψήφιος για τη Θεσσαλία της «Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή»

Με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον Στάθη Ντούρο θα διεκδικήσει η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Την Κυριακή 09/03 συνεδρίασε στη Λάρισα το περιφερειακό σχήμα της Κίνησης, σε μια μαζικότατη συνέλευση από τους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας και Μαγνησίας. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η δημιουργία διακήρυξης καθώς και η ανάδειξη του επικεφαλής του συνδυασμού.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη διακήρυξη του σχήματος, αποτυπώνεται η ανάγκη και στο πεδίο των εκλογικών μαχών να επιτευχτεί ένα συντριπτικό πλήγμα στις δυνάμεις των μνημονίων, στους εκφραστές και τους υποψηφίους της
ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στις πολλών αποχρώσεων απόπειρες «νεκρανάστασης» της αποτυχημένης σοσιαλοδημοκρατίας, στους «ανεξάρτητους» εκφραστές του «καλλωπισμού» του καπιταλισμού και στους φασίστες, νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Στόχος – συνεχίζει η ανακοίνωση - είναι να αναδείξουμε και να παλέψουμε για την κατάκτηση των αναγκαίων συνθηκών για τη διασφάλιση βασικών λαϊκών αναγκών όπως είναι, η αξιοπρεπής εργασία, η επαρκή και ποιοτική διατροφή, η στέγη, η δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία. Στον αγώνα αυτό εμπόδια είναι ο Καλλικράτης και όλες οι αντιδραστικές τομές που επιβλήθηκαν με την εφαρμογή του σε επίπεδό τοπικού κράτους. Εμπόδια είναι το χρέος, που απομυζά διαρκώς των παραγόμενο κοινωνικό πλούτο, τα μνημόνια και η ΕΕ, με τον πανταχού παρόντα εποπτικό και καθοδηγητικό της ρόλο.
Η «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή» ανέδειξε για υποψήφιο περιφερειάρχη μετά από σχετική ψηφοφορία, τον Στάθη Ντούρο από το Βόλο, άνεργο γεωπόνο και μέλος του σωματείου συμβασιούχων εργαζομένων σε ΝΠΙΔ. Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, θα αναδειχτούν από συνεδριάσεις των συνελεύσεων του κάθε νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger