Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δελτίο Τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου για απόπειρα αυτοκτονίας



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου εκφράζει τη αμέριστη συμπαράστασή της στην οικογένεια της άτυχης συντοπίτισσας μας που αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή της πέφτοντας από τα τείχη και εύχεται να γίνει γρήγορα καλά. Στο σημείωμα που άφησε έγραφε «Κόρη μου, συγνώμη, δεν άντεχα άλλο την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαΐ με αίμα».
Το περιστατικό αυτό, που έρχεται να προστεθεί στις 2000 αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους τα τελευταία δύο χρόνια, δεν μπορεί παρά να μας εξοργίζει και να μας θυμίζει ότι αυτή η εγκληματική και βάρβαρη πολιτική, που απομυζά τους  εργατοϋπαλλήλους, τους μικροεπαγγελματίες και μικροαγρότες, σηκώνει μόνο ανατροπή για να επιβιώσει ο λαός.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου καταγγέλλει τους οικονομικούς δολοφόνους της συγκυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ΔΝΤ και  του κεφαλαίου, που ισοπεδώνουν τις ζωές μας επιβάλλοντας την υπερεκμετάλλευση με μεροκάματα πείνας και μας σπρώχνουν στο περιθώριο της ανεργίας.
Όμως ας μη γελιούνται, ξέρουμε καλά τον ένοχο:
Μέσα στην παγκόσμια κρίση του καπιταλιστικού συστήματος που βιώνουμε, τα τέσσερα τελευταία χρόνια , οι πλούσιοι διπλασίασαν την περιουσία τους, (η οποία ανέρχεται για το φίλο του Σαμαρά φιλάρετο Καλτσίδη σε 6,7 δισεκατομμύρια Δολάρια, για το Σπύρο Λάτση σε 3,3 δισεκατομμύρια Δολάρια, για το Φίλιππο Νιάρχο 2,6 δισεκατομμύρια Δολάρια και ο κατάλογος συνεχίζεται). Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση χαρίζει σε Λάτση και Βαρδινογιάννη 15 δισεκατομμύρια ευρώ οφειλόμενους φόρους, οδηγεί σε απόγνωση το Λαό με τα συνεχή χαράτσια, την υπερφορολόγηση, τη διάλυση της παιδείας της υγείας την ανεργία και τους μισθούς πείνας.
Δεν θα τους περάσει !
ΚΑΤΩ Η ΥΠΕΡΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ & ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ!
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger