Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Αναψε φωτιές το ντοκιμαντέρ Μετωπική ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για το «τσογλάν μπόι»

Μετωπική ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για το «τσογλάν μπόι»
Βαρύτατοι χαρακτηρισμοί από τη βουλευτή του ΚΚΕ για το χαμόγελο Τσίπρα στο ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα» κατά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της - Παπαδημούλης: Δεν ταιριάζουν στο ήθος και την παράδοση ΚΚΕ τα σχόλια Κανέλλη - Τι απαντούν οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ
Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «τσογλάν μπόι» που χρησιμοποίησε η Λιάνα Κανέλλη για τον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτική της εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας.
Αιτία της σύγκρουσης ήταν η αντίδραση που φαίνεται να είχε ο Αλέξης Τσίπρας στο ντοκιμαντέρ «Στο Νήμα» κατά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της, όπως φαίνεται στο σχετικό τρέιλερ.



Η κυρία Κανέλλη καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, ενώ εμφανίστηκε εξοργισμένη με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος όπως είπε αντέδρασε, χαμογελώντας κατά την προβολή της σκηνής του χαστουκιού από τον Ηλία Κασιδιάρη, κάτι το οποίο -όπως ανέφερε- αποτελεί πολιτική πράξη.

«Τον δείχνει στο ντοκιμαντέρ εν γνώσει του, να βλέπει το χαστούκι. Χρησιμοποίησε το χαστούκι, που είναι μια κατάπτυστη πράξη για την οποία δεν έχει κάτσει στο σκαμνί (σσ ο Κασιδιάρης) και είναι και αυτεπάγγελτο αδίκημα και κατεβαίνει και στις εκλογές. Και ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κανέλλη.

«Εντάξει ας αφήσουν τον Κασιδιάρη να κάνει τον γελωτοποιό του Τσίπρα. Και παίρνει και τη βουλευτίνα του τηλέφωνο και της λέει μανάρι μου δεν σε υπερασπίστηκε ο Παυλόπουλος. Δεν με ρώτησε κανένας εμένα αν ήθελα να βλέπω ξανά και ξανά τη μούρη μου ως διαφημιστικό του μεγάλου μεγέθους του πολιτικού ανδρός- κατά την άποψή μου τσογλάν μπόι μετά από αυτό- που λέγεται Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Δηκτικά απάντησε στα σχόλια της βουλευτού του ΚΚΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως τέτοια σχόλια «δεν ταιριάζουν στο ήθος και την παράδοση του ΚΚΕ», αλλά και γενικότερα στο «πολιτικό ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει την πολιτική αντιπαράθεση».
Ο κ. Παπαδημούλης, ακόμη, έκανε λόγο για «πολιτική χυδαιότητα ανάξια πολιτικού σχολιασμού» και για σχόλια που καταδεικνύουν «μία κατρακύλα».
Τα λεγόμενα της κυρίας Κανέλλη, ακόμη, προκάλεσαν και την αντίδραση των δημιουργών του εν λόγω ντοκιμαντέρ. Σε σχετική δήλωσή τους, επισημαίνουν, μεταξύ άλλων πως «η αλήθεια έχει τη δική της δυναμική. Όσο κι αν προσπαθεί κάποιος να την πετσοκόψει ή να την παρερμηνεύσει», προσθέτοντας πως «με αυτή την έννοια, αν η κυρία Κανέλλη επιθυμεί να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, ας βρει άλλους τρόπους να το κάνει. Όχι με το έργο μας. Διότι αυτό που έχει καταγραφεί στο ντοκιμαντέρ ουδεμία σχέση έχει με τους ισχυρισμούς της. Το αντίθετο μάλιστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger